Σεισμός στην Τουρκία – Κολοβέτσιος: «Nόμιζα πως ήταν ληστεία – Το μυαλό μου πήγε στο χειρότερο» – ΒΙΝΤΕΟ

«Οι πρώτες στιγμές ήταν στιγμές πανικού για όλους. Το μυαλό μου πήγε στο χειρότερο» δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, περιγράφοντας την στιγμή του φονικού σεισμού στην Τουρκία. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Κάιζερσπορ επέστρεψε χθες από τις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Η Τουρκία αποδέχτηκε τελικά τη βοήθεια της Κύπρου για τον σεισμό

«Βρισκόμουν στην Καισάρεια, στο διαμέρισμά μου. Οι στιγμές ήταν τρομακτικές. Ήταν 4.30 τα ξημερώματα και κοιμόμασταν όλοι. Εγώ μόλις άνοιξα τα μάτια μου πίστεψα ότι πρόκειται για ληστεία, καθώς ακούγονταν μέσα τα ντουλάπια και τα τζάμια. Εκκωφαντικοί θόρυβοι» ανέφερε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Το μυαλό μου πήγε στο χειρότερο»

«Όταν σηκώθηκα από το κρεβάτι μου κατάλαβα ότι πρόκειται για έναν πάρα πολύ ισχυρό σεισμό. Στα πρώτα δευτερόλεπτα “πάλεψα” για να κρατήσω την ισορροπία μου γιατί το διαμέρισμά μου ήταν στον 14ο όροφο. Τον ένιωσα πάρα πολύ δυνατά τον σεισμό. Στην ουσία όλο το διαμέρισμα παλλόταν» συνέχισε.

Με C-27 πέταξε η δεύτερη αποστολή της ΕΜΑΚ για Τουρκία

«Ανησύχησα γιατί ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια και ήταν έντονος. Εκτός από 10 δευτερόλεπτα που υπήρξε μία παύση, ήταν ισχυρός. Το μυαλό μου πήγε στο χειρότερο. Προσπάθησα να αντιδράσω, να καθίσω κάτω από το περβάζι της πόρτας υπομονετικά για να τελειώσει, ώστε να βρω την ευκαιρία να βάλω κάτι και να βγω. Μόλις σταμάτησε ο σεισμός κατέβηκα από τις σκάλες μαζί με τους υπόλοιπους ένοικους. Οι πρώτες στιγμές ήταν στιγμές πανικού για όλους» περιέγραψε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

«Από ότι έχω πληροφορηθεί, στην περιοχή μου δύο κτίρια κατέρρευσαν, χωρίς να υπάρξουν θύματα. Ευτυχώς. Κατέρρευσαν κατά την διάρκεια του δεύτερου πολύ ισχυρού σεισμού. Το καλό στην Καισάρεια είναι ότι βρίσκεται σε υψόμετρο, οπότε δεν μπορούσε να χτυπηθεί τόσο δυνατά όσο χτυπήθηκε η Αντιόχεια. Νομίζω αυτό μας έσωσε» κατέληξε.

Σεισμός στην Τουρκία: Οι διασώστες της ΕΜΑΚ έβγαλαν ζωντανή την 20χρονη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ