Σεισμός στην Εύβοια: «Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, υπάρχουν μόνο σπασμένες τζαμαρίες» λέει στο enikos.gr ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τον σεισμό των 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Εύβοια, το μεσημέρι της Τετάρτης, όπως δήλωσε στο enikos.gr ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς.

Σεισμός στην Εύβοια: Ο Λέκκας στο enikos.gr – «Γνωστό το ρήγμα»

Η μοναδική αναφορά περί ζημιών, αφορά σε ένα κατάστημα ρουχισμού στα Ψαχνά στο οποίο έσπασαν οι τζαμαρίες, σημειώνει ο δήμαρχος.

Η δημοτική αρχή βρίσκεται σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ, καθηγητή Ευθύμη Λέκκα προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός των εμπλεκομένων υπηρεσιών και να αξιολογηθεί η κατάσταση, συμπλήρωσε ο κ. Ψαθάς.

Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στην Εύβοια – Έγινε αισθητός στην Αττική

Ο ισχυρός σεισμός των 4,9 Ρίχτερ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Αττική.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται σε απόσταση 5 χιλιομέτρων ανατολικά – νοτιοανατολικά των Ψαχνών Ευβοίας, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 13,2 χιλιόμετρα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ