«Σείεται» η Θεσσαλονίκη στους ρυθμούς του ΛΕΞ – Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

«Πανικός» επικρατεί από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (21/10) έξω από το Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη, όπου δίνει η συναυλία ο «ΛΕΞ».

Χιλιάδες νέοι, αλλά φαν της χιπ-χοπ μουσικής, μεγαλύτερων ηλικιών βρίσκονται εντός και εκτός του Καυτανζογλείου Σταδίου, ώστε να απολαύσουν σε μια μοναδική συναυλία, έναν από τους πιο αγαπητούς ράπερ της εποχής του, τον «ΛΕΞ».

Όπως φαίνεται στις σε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύει το GRTimes.gr, η ουρά για να μπει κάποιος εντός του σταδίου είναι τεράστια, ενώ εκτός αυτού περιμένουν εκατοντάδες άτομα, ώστε να εισέλθουν, δίχως να περιμένουν αυτή την τεράστια αναμονή. Περιμετρικά του Σταδίου, έχουν στηθεί καντίνες και σποτ ρουχισμού που αναγράφουν στίχους του «ΛΕΞ», ενώ τα πεζοδρόμια έχουν καταληφθεί από δεκάδες δίκυκλα.

Να σημειωθεί, πως η αυξημένη κίνηση ξεκινάει από το ΥΜΑΘ και συνεχίζεται μέχρι το Καυτανζόγλειο Στάδιο, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να πρέπει να εξοπλιστούν με περίσσια υπομονή. Ωστόσο, στα πέριξ του Σταδίου, δεν σημειώνονται διακοπές της κυκλοφορίας.

ΛΕΞ Θεσσαλονίκη ΛΕΞ Θεσσαλονίκη ΛΕΞ Θεσσαλονίκη ΛΕΞ Θεσσαλονίκη ΛΕΞ Θεσσαλονίκη ΛΕΞ Θεσσαλονίκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ