Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου 34χρονης μητέρας – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται ο θάνατος μίας 34χρονης μητέρας από τον Βόλο, που βρέθηκε από τον πεθερό της στις 31 Μαΐου, αιμόφυρτη και πεσμένη στο τραπέζι της αυλής του σπιτιού του στον Πτελεό, βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Από την ώρα που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και διαπιστώθηκε ο θάνατος της, οι αρμόδιες Αρχές ξεκίνησαν έναν αγώνα για να διαπιστώσουν τι ήταν αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής της μητέρας ενός βρέφους μερικών μηνών.

Αν και αρχικά επικρατούσε το σενάριο ότι η 34χρονη είχε καταναλώσει χάπια που την οδήγησαν στον θάνατο, η ανατροπή ήρθε χθες από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, καθώς το πιστοποιητικό θανάτου που εξέδωσε έκανε λόγο για “κρανιοεγκεφαλική κάκωση προκληθείσα από διέλευση βολίδας πυροβόλου όπλου”.

Με δεδομένο αυτό, οι αστυνομικές Αρχές εστιάζουν τις έρευνές τους προς δύο κατευθύνσεις: της αυτοχειρίας και της εγκληματικής ενέργειας.

Το όπλο που έκοψε το νήμα της ζωής της νεαρής μητέρας βρέθηκε σε δεύτερο χρόνο και έχει σταλεί για βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να καταδειχθεί αν το χρησιμοποίησε η ίδια ή το κρατούσε κάποιος άλλος.

Στη σκηνή δεν βρέθηκαν αρχικά το όπλο και ο κάλυκας, ίσως γιατί κάποιος το απομάκρυνε. Ωστόσο, φέρεται ότι το είχε φέρει η ίδια μαζί της, ερχόμενη από τον Βόλο.

Οι αστυνομικοί της διεύθυνσης Μαγνησίας εξετάζουν προσεκτικά και το σημείωμα που βρέθηκε κοντά στην 34χρονη, συνδυάζοντας το με το ψυχολογικό της προφίλ. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι, λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η κοπέλα, της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού, και μάλιστα είχε μεταβεί από τον Βόλο στο σπίτι του πεθερού της στο Πτελεό, όπου γράφτηκε ο αιματηρός επίλογος, προκειμένου να δει το παιδί της.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ