Σε νέα δίκη ο “δράκος του Αμαρουσίου” -ΒΙΝΤΕΟ

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε και πάλι ο “δράκος του Αμαρουσίου” ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για έξι απόπειρες βιασμού.

Το 2016 ο 33χρονος είχε ομολογήσει σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον έξι γυναικών. Η υπόθεσή του πήρε ολιγοήμερη αναβολή από το Εφετείο. Η ερωτική απογοήτευση που είχε από τη σχέση του με Ρουμάνα ιερόδουλη σε συνδυασμό με θέματα ψυχικής υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, τον οδήγησαν, όπως είχε υποστηρίξει, στο να επιτεθεί στις γυναίκες. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε 16 χρόνια κάθειρξη. Έκτοτε κρατείται στο ψυχιατρείο των φυλακών ακολουθώντας αγωγή.

Η μητέρα του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου τονίζει ότι ο κατηγορούμενος έχει μετανιώσει: “Φυσικά και έχει δηλώσει μετανιωμένος κι άμα μπορούσε να γυρίσει λέει τον χρόνο πίσω, ποτέ δεν θα έμπλεκε με αυτή τη γυναίκα και ποτέ δεν θα έκανε ποτέ κακό σε καμιά κοπέλα. Γιατί τον καιρό εκείνο έβλεπε την κοπέλα. Τώρα που έχει πάρει τα φάρμακά του έχει συνέλθει. Λέει μάνα τι έκανα, πώς μπόρεσα να το κάνω αυτό το πράγμα στις κοπέλες, εγώ που δεν σκοτώνω ούτε μυρμήγκι”

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ