Σε λειτουργία ξανά ο αυτοσχέδιος δρόμος του Κερίτη στην Κρήτη – ΦΩΤΟ

Μετά την τελευταία κακοκαιρία που κατέστρεψε τον αυτοσχέδιο δρόμο στον Κερίτη το βράδυ της Τετάρτης, κάτοικοι άνοιξαν ξανά τη διάβαση, παράλληλα στην ιστορική γέφυρα που κατέρρευσε στην θεομηνία του Φεβρουαρίου.

Όπως είχαν κάνει τη νύχτα της 23ης Μαρτίου, που έπειτα από ολονύχτιες εργασίες, με δικά τους μηχανήματα άνοιξαν την πρόχειρη διάβαση, έτσι και χθες, δεκάδες κάτοικοι, από νωρίς το βράδυ, συγκεντρώθηκαν στο ποτάμι συμμετέχοντας στις νέες εργασίες “διάνοιξης” του δρόμου.

Οι κάτοικοι με αυτόν τον τρόπο, για άλλη μία φορά προσπαθούν να δώσουν τέλος στην ταλαιπωρία που υφίστανται, λόγω της κατάρρευσης της γέφυρας του Κερίτη και της μη αποκατάστασης της οδικής σύνδεσης του Αλικιανού με και από τα Χανιά.

Να σημειωθεί πως έχουν ξεκινήσει οι προπαρασκευαστικές εργασίες για την τοποθέτηση από τον στρατό της γέφυρας “Μπέλει” σε κοντινή απόσταση στην θέση “Μέσα Βλάτος” που θα “γεφυρώσει” τον Κερίτη ποταμό.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr η “στρατιωτική” γέφυρα θα αποτελείται από τα στοιχεία της γέφυρας που τοποθετήθηκε στον Πλατανιά ενώ επιπλέον θα έρθουν και άλλα στοιχεία από την Αθήνα καθώς θα έχει μεγαλύτερο μήκος.

Όλα αυτά θα γίνουν όταν ξεκινήσει το έργο αποκατάστασης της γέφυρας του Ιάρδανου στον Πλατανιά οπότε και θα αφαιρεθεί η γέφυρα “Μπέλει” που τοποθετήθηκε εκεί.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ