Σάμος: Προσαγωγή ηλικιωμένης για την φωτιά – Βελτιωμένη η εικόνα από το πύρινο μέτωπο – ΒΙΝΤΕΟ

Στην προσαγωγή μιας ηλικιωμένης για την φωτιά που ξέσπασε στην Σάμο το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Ιουνίου προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με το samosvoice.gr, στην περιοχή Μυτιληνιοί της Σάμου μία ηλικιωμένη φέρεται να προσπάθησε να κάψει μια σφηκοφωλία, με τη φωτιά, όμως, να ξεφεύγει.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα, σε δηλώσεις του ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου Αντιπυραρχός Γεώργιος Μιαούλης ανέφερε πως «αυτή την ώρα (16.30) η εικόνα είναι καλή. Ανακόπηκε η πορεία του μετώπου της πυρκαγιάς, μεταξύ Μυτιληνιών και Χώρας, την σταματήσαμε στον πύργο του Μαραβέγια. Βοήθησαν πολύ τα εναέρια μέσα που ήρθαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η φωτιά μαίνεται πλέον σε δύσβατη περιοχή και συγκεκριμένα στο «Ρέμα Καλαθή», καθώς άλλαξε κατεύθυνση ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκε πολύ κοντά σε αυλές σπιτιών στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο έσπευσαν 41 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και εθελοντικές ομάδες, ενώ από αέρος επιχειρούν τα δύο αεροσκάφη, που σταθμεύουν στο νησί, καθώς και δύο αεροσκάφη και ένα τρίτο ελικόπτερο που έφτασαν λίγη ώρα πριν από την Νάξο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ