Σάλος στην Ναύπακτο: 13χρονοι διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Σάλος στην Ναύπακτο με ανήλικους που διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους. Ο διευθυντής Γυμνασίου της περιοχής πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε ότι 13χρονος μαθητής μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο επιδείκνυε σε άλλους ανηλίκους τις φωτογραφίες των κοριτσιών.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, γονέας εμφανίστηκε και κατήγγειλε πως ο συγκεκριμένος μαθητής με ακόμη έναν, είχαν δημιουργήσει μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες μαθητριών χρησιμοποιώντας τα πρόσωπά τους, μια εκ των οποίων ήταν και η κόρη του.

Η δράση των δύο ανήλικων μαθητών ήταν ιδιαίτερα έντονη τον τελευταίο μήνα, όπου και γινόταν διακίνηση πολλών φωτογραφιών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tempo24.news.

Ο ένας από τους 13χρονους ήταν μέλος ιδιωτικής ομάδας που έκανε διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων κοριτσιών και γυναικών.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του ανηλίκων όπου κατασχέθηκαν συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε χθες στη σύλληψη τόσο των δύο ανηλίκων για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, διακίνηση πορνογραφικού υλικού, και εκδικητική πορνογραφία, όσο και των γονέων τους για παραμέληση ανηλίκων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ