Παλαιό Φάληρο: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τη μαφιόζικη εκτέλεση του 60χρονου – Το «βαρύ παρελθόν» του θύματος

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» με μια πρώτη εκτίμηση οι αστυνομικοί πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση του 60χρονου στο Παλαιό Φάληρο, έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε.

Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο 60χρονος που πυροβολήθηκε στο στήθος έξω από το σπίτι του – ΦΩΤΟ

Ο 60χρονος Αλβανός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν σεσημασμένος και είχε εμπλακεί σε διάφορες υποθέσεις. Μεταξύ άλλων είχε συμμετάσχει σε εγκληματική οργάνωση που εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων.

Το θύμα είχε σταθμεύσει τη μηχανή του έξω από το σπίτι του στην οδό Άτλαντος και όταν κατέβηκε, ένας άγνωστος άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε στο στήθος.

Ο 60χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και κατέληξε λίγο αργότερα.

Μετά το συμβάν, επικράτησε τρόμος, καθώς το σπίτι βρίσκεται σε οικιστική περιοχή, απέναντι από μία παιδική χαρά. Οι κάτοικοι ανέφεραν δε, πως άκουσαν τέσσερις πυροβολισμούς.

Δολοφονία 60χρονου στο Παλαιό Φάληρο

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών

Δύο κάλυκες των 9mm που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, βρέθηκαν στο σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί που στοίχισαν τη ζωή στον 60χρονο Αλβανό, ενώ ήδη η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του δράστη ή των δραστών, που τράπηκαν σε φυγή μετά το χτύπημα.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν να συλλέξουν δακτυλικά αποτυπώματα από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή, ενώ εξετάζουν και υλικό από κάμερες ασφαλείας. Αναζητούν επίσης αυτόπτες μάρτυρες που μπορεί να είδαν κάποιον ή κάτι και προσπαθούν να «ιχνηλατήσουν» το δρομολόγιο του δράστη.

Σημειώνεται ότι την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ