Σαλίνα Γαβαλά: Η σεξουαλική παρενόχληση στα 17 της χρόνια και η δική της ψυχοθεραπεία

Η Σαλίνα Γαβαλά αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άνθρωπο του μουσικού χώρου στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών, ενώ μίλησε και για τη δική της ψυχοθεραπεία, δηλαδή τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα “τραύματά” της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του LoveIt. 

Αρχικά εξήγησε ότι ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός, αλλά την κέρδισε το τραγούδι και πλέον καταφέρνει να “παντρεύει” τις αγάπες της. “Ήμουν τυχερή, γιατί για κάποιον λόγο, έχω μια αυστηρότητα ενδεχομένως και κατάφερνα να χειριστώ καταστάσεις, με τρόπο. Έχω υπάρξει κατά κάποιον τρόπο… δεν θέλω να πω θύμα, δεν μου αρέσει αυτή η λέξη και δεν το κουβαλάω σαν τραύμα. Έζησα κάτι περίεργες καταστάσεις”, τόνισε η ηθοποιός και ερμηνεύτρια.

Στη συνέχεια μίλησε για τη δική της οδυνηρή εμπειρία: “Ήμουν 17 χρονών, ήταν στην Κύπρο. Δεν το συνέχισα σαν καταγγελία, αλλά, ευτυχώς, αυτός ο άνθρωπος μετά από χρόνια πλήρωσε γι’ αυτό, γιατί τον κατήγγειλαν άλλες κοπέλες. Δεν ήταν του θεατρικού χώρου, αλλά του μουσικού. Είναι γνωστή ιστορία του συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος έκανε φυλακή μετά από ένα διάστημα”.

Παρά τις όποιες δύσκολες καταστάσεις αντιμετώπισε, η Σαλίνα Γαβαλά δια στέλνει ένα δυναμικό μήνυμα: “Δεν κουβαλάω ‘τραύματα’, ό,τι ‘τραύματα’ υπάρχουν, τα δηλώνω. Είναι η ψυχοθεραπεία αυτό”.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Πηγή ΦΩΤΟ: Facebook

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ