Ρούλα Πισπιρίγκου: “Βρείτε στοιχεία για την αθωότητά μου” – Τι είπε στην αδελφή της

Στη ΓΑΔΑ εξακολουθεί να βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η αδελφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, επιμένει να λέει πως η μάνα των τριών παιδιών είναι αθώα, ενώ απαντά στις φήμες ότι απολύθηκαν από τη δουλειά τους η ίδια και ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά τις αποκαλύψεις.

“Είναι αθώα η αδελφή μου και μας ζήτησε να βρούμε στοιχεία για την αθωότητά της” δηλώνει στον ΑΝΤ1.

“Είμαι αθώα, δεν θα πω ψέματα. Προσπαθώ να είμαι δυνατή, γιατί ξέρω την αλήθεια” αυτό είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην αδελφή της και την μητέρα της στη ΓΑΔΑ, όπου την επισκέφθηκαν την Πέμπτη.

Ο ΑΝΤ1 συνομίλησε και με τον εργοδότη του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος διέψευσε τα περί απόλυσής του.  “Το παιδί τα έχει χαμένα. Δεν περίμενε τη σύλληψη και όσα ακούστηκαν για την σύζυγό του. Έχει πάρει μια άδεια για να συνέλθει. Ούτε έχει απολυθεί ούτε έχει εξαφανιστεί. Είναι σίγουρο πως δεν γνώριζε τίποτα γι’ αυτό και υπερασπιζόταν την πλευρά της γυναίκας του…. Προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει, είναι σε σοκ”, είπε.

Από την πλευρά της η Δήμητρα Πισπιρίγκου που εργάζεται σε ψησταριά δήλωσε: Δεν με έδιωξε η επιχείρηση ποτέ. Ο ιδιοκτήτης ήθελε να με κρατήσει. Εγώ ζήτησα να φύγω αρκετό καιρό πριν για να είμαι δίπλα στην Ρούλα και να της συμπαρασταθώ σε αυτά που τραβάει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ