Ρούλα Πισπιρίγκου: Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η απολογία της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, που ξεκίνησε σήμερα, με την κατηγορούμενη να διακόπτει το λόγο της αρκετές φορές εξαιτίας συγκίνησης.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένταση στη δίκη μεταξύ της προέδρου και του Κούγια – «Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος και κάνει ό,τι πω»

Tης Άννας Κανδύλη 

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Έχω παρουσιαστεί ως ψυχρή. Είναι η πρώτη φορά που ακούγομαι. Με συγχωρείτε για την ένταση. Δεν μπορώ να εκφραστώ. Πρέπει να μιλήσω για το παιδί μας. Δεν ήταν το παιδί που μπορούσε να χειριστεί κάποιος, να πέσει στην αντίληψη της το παραμικρό και να μη το πει σε κάποιον τρίτο» υποστήριξε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτηση εξαίρεσης κατά της προέδρου καταθέτει ο Κούγιας

Η ίδια επέμεινε ότι «αν είχε επέμβει κάποιος τρίτος στο σώμα της δεν υπήρχε περίπτωση να μη μιλήσει! Άκουσα για φοβισμένο παιδί που δε μιλούσε! Ακούς πράγματα τα οποία δε στέκουν με τίποτα. Κι εκείνη την ώρα μέσα σου παλεύεις να μιλήσεις και να μη μπορείς! Αυτή την ώρα την περίμενα πως και πως! Από τα τέρατα που έχω ακούσει!».

Λίγο αργότερα αναφέρθηκε στις προστριβές με τον πρώην σύζυγο της Μάνο Δασκαλάκη, που παρακολουθούσε νευρικός τη διαδικασία, είπε: «Εκείνη την περίοδο είχα προστριβή με τον πρώην σύζυγο μου και είχα πάρει τη Τζωρτζινα στη μαμά μου. Της είχα ανακοινώσει την 4η εγκυμοσύνη. Η αντίδραση της ήταν η πιο δυνατή αγκαλιά του κόσμου. Δεν της είχα πει κάτι για το μπαμπά της. Δυστυχώς, θα τα πω γιατί πρέπει να τα πω. Προσπαθούσα να προστατεύω τα παιδιά από τα προσωπικά μας, αλλά δεν είχαμε μεζονέτα. Δίπλα ήμασταν και δυστυχώς και κακώς άκουγαν. 
Η Τζωρτζίνα δεν εκφράστηκε ποτέ γι’ αυτά. Μας είχε κινήσει την περιέργεια και είχαμε ρωτήσει ψυχολόγο. Η Τζωρτζίνα ένιωσε την απώλεια των δυο μικρότερων αδελφών της αλλά δεν εκφράστηκε ποτέ. Αυτό μας προβλημάτισε και είχαμε ρωτήσει την ψυχολόγο. Μας συμβούλευσε να μην την πάρουμε στην τελετή μήπως υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις. Όταν αντικρίσαμε τη Μαλένα της μιλούσε και της έλεγε αυτό είναι το σπιτάκι της Μαλένας. Θα σε βλέπω στον ουρανό της είπε…Κάποια στιγμή μου είπε «βγάλε αυτά τα μαύρα, δε μπορώ να σε βλέπω, εγώ κι ο μπαμπάς είμαστε δυνατοί. Γίνε κι εσύ».
Τέλος, λίγο αργότερα ξέσπασε λέγοντας: «Και αγανάκτηση έχω, και θυμό έχω, και δε μπορώ να εξηγήσω, και Θεούς και Δαίμονες έχω, και απαντήσεις δεν παίρνω και κατηγορούμαι κιόλας! Και τετραπληγικό που έγινε το παιδί μου, εγώ το ήθελα. Δε μπορώ να διανοηθώ γονιός να απαρνηθεί το παιδί του. Μόνο τα μάτια της να μπορούσε να έχει ανοιχτά για μένα ήταν όλη μου η ζωή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ