Ρούλα Πισπιρίγκου: “Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο” λέει πρώην σύντροφός της

Στοιχεία από το παρελθόν του με την Ρούλα Πισπιρίγκου αποκάλυψε ένας πρώην σύντροφος της 33χρονης που έχει κριθεί προφυλακιστέα για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι”, ο πρώην σύντροφος της μάνας των τριών παιδιών κάνει λόγο για μία σκληρή γυναίκα υποστηρίζοντας πως όσο ήταν μαζί της, δεχόταν απειλές ότι αν χωρίσουν θα αποκαλύψει πράγματα που της έχει εκμυστηρευτεί.

Αυτό που προκάλεσε αίσθηση είναι το γεγονός ότι ο ίδιος την θεωρεί ικανή να διαπράξει ένα τέτοιο έγκλημα. «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο. Τον αγάπαγε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως σημείωσε, είχε ακούσει πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δει τη σύζυγό του με άλλον άντρα, και θεωρεί πως ό,τι έκανε, το έκανε για να τον κρατήσει δίπλα της.

 

Ερωτηθείς για το αν έχει έρθει σε επαφή μαζί της αυτό το διάστημα, απάντησε πως όχι, παρά μόνο ένα μήνυμα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του. «Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά» ήταν η απάντηση που έλαβε από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αναφορικά με την κηδεία της Τζωρτζίνας, είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε με καθυστέρηση.

Ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου κρατάει επαφές με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος του έχει πει πως έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Υποστήριξε πως η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στα ΜΜΕ είναι πολύ διαφορετική και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να πιστέψει ότι ο πατέρας των παιδιών μπορεί να είναι συνένοχος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ