Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκαλύπτει η φίλη της για το sms… με τα μάγια στον Μάνο Δασκαλάκη

Αίσθηση είχε προκαλέσει η αναφορά που έκανε στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης για ένα μήνυμα που φέρεται να είχε στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου σε φίλη της, τρεις ημέρες μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας. Στο επίμαχο SMS, η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα εξομολογήθηκε ότι ήθελε να πάρει το σπέρμα του Μάνου Δασκαλάκη, για να του κάνει… μάγια ώστε να μην φύγει από κοντά της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραμένει στη φυλακή για άλλους 6 μήνες – Η απόφαση του δικαστηρίου

«Υπάρχουν μηνύματα με την πιο επιστήθια φίλη της, που συνομιλεί με χαρτορίχτρες και ζητά τα λεφτά της πίσω γιατί εγώ έφυγα από το σπίτι τελικά και δεν πέσανε μέσα σε όσα της λέγανε. Επίσης υπάρχουν μηνύματα με την ίδια φίλη… ντρέπομαι ειλικρινά ακόμα και να το πω… 5/2/2022 ενώ έχει φύγει το παιδί που η χαρτορίχτρα της έχει πει ένα τρόπο, φαίνεται από τα μηνύματα, τον τρόπο που επιχειρεί, ενώ εγώ τη στηρίζω με όλη μου τη δύναμη γιατί δεν ήθελα να τα πιστέψω, ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μαγιά. Ντρέπομαι που το λέω. Τόσα χρόνια δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει σε χαρτορίχτρες. Αυτή είναι η εμμονή της» ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης στο δικαστήριο.

Η φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή T-Live για το συγκεκριμένο μήνυμα, αναφέροντας ότι αποτελεί ένα μόνο κομμάτι ενός μεγαλύτερου διαλόγου που είχε τότε με την κατηγορούμενη. Σύμφωνα με την εκπομπή, η γυναίκα ενημέρωσε τώρα τον Μάνο για το μήνυμα, γιατί διαπίστωσε ότι κατά την εξέτασή του από τον Αλέξη Κούγια έγινε μία προσπάθεια να φανεί ότι ο ίδιος ήταν παράφορα ερωτευμένος με την Ρούλα, ενώ από το συγκεκριμένο μήνυμα προκύπτει το ακριβώς αντίθετο.

Μάνος Δασκαλάκης: Το sms της Ρούλας Πισπιρίγκου που θα προσκομίσει στο δικαστήριο – Τι απαντά στη μήνυση Κούγια

«Εγώ έκανα παρέα με την Ρούλα. Θεωρώ ότι το μήνυμα το έστειλε γιατί ήθελε να κρατήσει τον Μάνο. Προσπαθούσε να τον κρατήσει. Το μήνυμα είναι περίπου την ίδια περίοδο που έγιναν τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε εσάς. Της απάντησα στο μήνυμα, ο διάλογός μας ήταν μεγάλος. Τα μηνύματα αυτά, όντως, ο Μάνος τα έμαθε πρόσφατα. Δεν μπορείς να κρύβεις στοιχεία, με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Σέβομαι ότι η διαδικασία στο δικαστήριο είναι σε εξέλιξη. Η μητέρα του Μάνου είναι μία γυναίκα ήπιων τόνων», δήλωσε η φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε το βίντεο:

Δίκη Πισπιρίγκου: Το παρασκήνιο της «βόμβας» Δασκαλάκη – Το sms για τα μάγια και η «επιστήθια φίλη»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ