Ρούλα Πισπιρίγκου: “Προσπαθούν να μου φορτώσουν τα πάντα” – Έρχονται εξελίξεις

«Προσπαθούν να μου φορτώσουν και τους θανάτους των άλλων παιδιών» υποστήριξε  η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με τον συνήγορό της όταν ενημερώθηκε για τα πορίσματα της Ίριδας και της Μαλένας, των μικρών παιδιών από την Πάτρα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ξεκαθάρισε πως δεν έχει ενημερωθεί ακόμα αν η πελάτης του θα κληθεί να καταθέσει για τους θανάτους και των άλλων 2 παιδιών της, της Ίριδας και της Μαλένας, μετά το πόρισμα για τους θανάτους τους.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά ότι «άρχισε μια εβδομάδα γεμάτη εξελίξεις» και πρόσθεσε ότι «δεν νομίζω ότι είμαστε στην τελική ευθεία στην υπόθεση. Υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος στην υπόθεση». Συμπλήρωσε δε πως τις τελευταίες ημέρες «υπήρξε πρόοδος στην έρευνα, την οποία παρακολουθούμε στενά και συμμετέχουμε».

Ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι ακόμα δεν έχει λάβει τα πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας κι ότι ακούει όλα αυτά που διαρρέονται στα ΜΜΕ.

Από αυτές τις διαρροές προκύπτει ότι τα επιστημονικά πορίσματα έρχονται σε αντίθεση με τις αρχικές εκθέσεις των ιατροδικαστών ενώ δεν υπάρχει καμιά αναφορά στα προβλήματα υγείας που φέρονται να είχαν τα παιδιά, σύμφωνα πάντα με τις αρχικά πορίσματα.

Ερωτηθείς για τον αν η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην πρόσφατη κατάθεσή της είπε κάτι που στρέφεται εναντίον της αδερφής της, όπως διέρρευσε σε ΜΜΕ, απάντησε ότι δεν έχει αυτή την εικόνα για την κατάθεση την οποία χαρακτήρισε «περιγραφική».

Τέλος και μεταξύ άλλων, ερωτηθείς για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν ενημερώθηκε για τα όσα διαρρέονται για τα πορίσματα της Ίριδας και της Μαλένας, είπε ότι «προσπαθούν να μου φορτώσουν τους θανάτους και των άλλων παιδιών».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ