Ρούλα Πισπιρίγκου: Πού θα οδηγηθεί εάν κριθεί προφυλακιστέα

Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκε στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η 33χρονη μάνα των τριών παιδιών από την Πάτρα είναι πολύ πιθανό μετά την απολογία της να κριθεί προφυλακιστέα, ωστόσο φαίνεται πως είναι ανεπιθύμητη στις φυλακές.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε ποιο σωφρονιστικό ίδρυμα θα μεταφερθεί εάν κριθεί προφυλακιστέα

Εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απολογία της κριθεί προφυλακιστέα, αναμένεται είτε να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου υπάρχει μία μικρή πτέρυγα γυναικών, είτε στις φυλακές Ελαιώνα της Θήβας. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ανεπιθύμητη και στα δύο αυτά σωφρονιστικά ιδρύματα.

“Υπάρχουν ήδη οι πρώτες φωνές: μην την φέρετε στις φυλακές μας, μια γυναίκα που έχει σκοτώσει το παιδί της” ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής επισημαίνοντας πως υπάρχουν αντιδράσεις από τις κρατούμενες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πιθανότερη λύση είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου να πάρει τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα κρατείται απομονωμένη. «Στον Κορυδαλλό υπάρχει χώρος που μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να είναι μόνη της η Ρούλα Πισπιρίγκου, να μην έρχεται σε επαφή με άλλο κόσμο και απλά να πηγαίνει στην αίθουσα να βλέπει τους συνηγόρους της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ