Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες αποκαλύψεις για το τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο και την πρώτη αναζήτηση της κεταμίνης

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Πάτρα και το πανελλήνιο με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός στο OPEN, το τηλεφώνημα στην δημοσιογράφο, Γιώτα Κηπουρού για να ψάξουν τον Μάνο Δασκαλάκη έγινε από την Πισπιρίγκου.

Υποτίθεται ότι είχε πάρει τηλέφωνο την δημοσιογράφο η μητέρα της συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη και συγκεκριμένα της έλεγε να ψάξει να βρει πού μένει ο Μάνος καθώς έτσι θα λυθεί το μυστήριο του θανάτου της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προέκυψε ότι οι συγκεκριμένες κλήσεις είχαν γίνει από το κινητό της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, δηλ. από της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αυτό συνέβη 15 ημέρες πριν από τη σύλληψή της και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διερεύνηση της υπόθεσης από τις δικαστικές Αρχές και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Ενδιαφέρον έχει ότι τη χρονική συγκυρία εκείνη, οι δύο γονείς εμφανίζονταν μονιασμένοι μπροστά στις κάμερες, ψάχνοντας την αιτία θανάτου των παιδιών. Και τώρα αποκαλύπτεται ότι οι κλήσεις έγιναν από το κινητό της 33χρονης – χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμα αν μίλησε η ίδια ή κάποιος άλλος.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, οι δικαστικές Αρχές εστιάζουν στο ότι υπάρχει ένα είδος «έμμεσης ομολογίας» γιατί αυτό το οποίο ακούστηκε, είναι «Ψάξτε να βρείτε την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας στο σπίτι στην Αθήνα, όπου μένει ο κ. Δασκαλάκης».

Ουσιαστικά είναι σαν να λέει ότι η Τζωρτζίνα δεν πέθανε από παθολογικά αίτια.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις ουσίες, λέγοντας πως έγιναν «27 αναζητήσεις από την κατηγορουμένη για ιατροφαρμακευτικό υλικό και ειδικά κεταμίνη».

Από τις 12 Ιανουαρίου 2022 έως και τη μέρα της σύλληψης έχουν καταγραφεί 27 εγγραφές, με την κατηγορούμενη να αναζητεί διάφορες ιστοσελίδες με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο. Υπάρχει μια εγγραφή 17 Ιανουαρίου 2022, δηλ. 12 ημέρες πριν καταλήξει η Τζωρτζίνα όπου η κατηγορούμενη για πρώτη φορά έχει αναζητήσει την κεταμίνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις μέρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, στο κινητό τηλέφωνο της 33χρονης η Google έβγαζε διαφημίσεις από ιστοσελίδες με τον όρο «κεταμίνη».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ