Ρούλα Πισπιρίγκου: Έκανε δημόσιες σχέσεις και καλούσε τον Πελετίδη στην κηδεία της Τζωρτζίνας

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πελοπόννησος” η 33χρονη φέρεται να έκανε δημόσιες σχέσεις, ακόμη και την παραμονή της κηδείας της Τζωρτζίνας, κάλεσε στην τελετή τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη. 

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, την παραμονή της κηδείας της Τζωρτζίνας, η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφώνησε στον δήμο Πατρέων για να μάθει αν ο δήμαρχος επρόκειτο να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου 2022 για την εκδημία της μεγάλης κόρης της.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου ενημέρωσαν τον δήμαρχο, ωστόσο κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά! Και φυσικά επιβεβαιώθηκαν, μόλις έμαθαν τις εξελίξεις. Είναι χαρακτηριστικό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου επέμενε στο να παραστεί ο δήμαρχος στην νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου. Ήταν ατάραχη και η υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι αυτή η μάνα που έκανε «δημόσιες σχέσεις» και ήθελε να καλέσει τον δήμαρχο στην κηδεία, είχε χάσει πριν μερικές ημέρες το μεγαλύτερό της παιδί και άλλα δύο μέσα σε χρονικό διάστημα 33 μηνών.

Ήθελε να βάλει “μέσον” για να πάρει το Επίδομα Αναπηρίας

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ , δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινωνούσε με τον Δήμο Πατρέων. Μετά τον Απρίλιο 2021, οπότε και η Τζωρτζίνα είχε υποστεί την εγκεφαλοπάθεια και ήταν τετραπληγική, τηλεφωνούσε συνεχώς ζητώντας τον δήμαρχο, ώστε να παρέμβει και να λάβει γρηγορότερα το επίδομα αναπηρίας. Ο Δήμος φυσικά, δεν είναι αρμόδιος για τα επιδόματα, όμως η Πισπιρίγκου απαιτούσε ως «ταλαιπωρημένη μάνα» να μεσολαβήσει ο κ. Πελετίδης και να γίνει… «γρήγορα η δουλειά»!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ