Πάτρα: “Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές” είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου – Χαμός στον “αέρα” και απειλές για μηνύσεις

Μεγάλη ένταση επικράτησε στον “αέρα” του Mega, όταν η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή Live News, με αφορμή μία μαρτυρία που ακούστηκε για το θρίλερ με τα τρία νεκρά στην Πάτρα, την σπιτονοικοκυρά αλλά και την καταγγελία περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας. Η μητέρα της 33χρονης, που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, εξαπέλυσε απειλές, είπε ότι θα καταθέσει μηνύσεις και επιβεβαίωσε ότι το άτυχο εγγονάκι της είχε κακοποιηθεί. Ισχυρίστηκε, όμως, ότι δράστης ήταν συγγενικό πρόσωπο και όχι η κόρη της, η Ρούλα Πισπιρίγκου.  

Στην εκπομπή ακούστηκε μία μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου πρόσεχε αρχικά την σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού και ήταν εκείνη που μεσολάβησε ώστε η κόρη της να την φυλάει και να μένει στο σπίτι της.

Η παρέμβαση της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου και η μεγάλη ένταση

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη, ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή, κάνοντας λόγο για “ανακρίβειες” και ¨ψέματα” που ακούστηκαν. Επιτέθηκε, μάλιστα, τόσο στον Νίκο Ευαγγελάτο όσο και στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ενώ απείλησε με μήνυση την δημοσιογράφο Ελένη Ασημακοπούλου, αλλά και την ανώνυμη καταγγέλλουσα.

“Θα μου φέρετε μπροστά μου την κυρία Ασημακοπούλου και να γυρίσει η μάρτυρας να δείξει το πρόσωπό της. Είμαι στον δήμο από το 2000, όχι από το 2012. Πρώτο ψέμα. Ήμουν στο “κατ’ οίκον υποστήριξη’ με κοινωνικό λειτουργό και νοσηλεύτρια. Μετά από μεγάλο ατύχημα – που έλεγε ότι παίρνω αναρρωτικές άδειες- χτύπησα, πήρα την άνευ αποδοχών… Γιατί τέτοιες ανακρίβειες;”, είπε αρχικά η μητέρα της 33χρονης, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

“Ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ και λέτε τέτοια ψέματα”, είπε αναφερόμενη στον Νίκο Ευαγγελάτο, ενώ στη συνέχεια ζήτησε τον λόγο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ωστόσο, η ίδια απάντησε πως “δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα”.

Σχετικά με την σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού, είπε: “Δεν την ήξερα, ούτε το πρόσωπό της καθόλου. Ψάξτε από πού έγινε η γνωριμία. Από τον κύριο Δασκαλάκη, που εργαζόταν ως ντελίβερι και της πήγαινε φαγητό. Ποτέ δεν πήγα σπίτι της… Δεν μπορούν να λέγονται τέτοια ψέματα στον αέρα. Είμαστε στον δήμο της Πάτρας, τον ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Πελετίδη για ό,τι έχει κάνει για εμάς και για τα παιδιά, που ίσως να μην ξέρουν πάρα πολλοί… αλλά η συνάδελφος αυτή, γιατί δεν βγαίνει με το πρόσωπό της, τι φοβάται;”, τόνισε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τη δημοσιογράφο να απαντά: “Τις απειλές φοβάται”.

“Καμία ανάμειξη η Ρούλα στην κακοποίηση της Τζωρτζίνας – Όποιος το έκανε, ξέρει πώς το έκανε”

Σε σχόλιο του Νίκου Ευαγγελάτου, ότι η ίδια ήταν που κατήγγειλε ότι η κόρη της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη ΓΑΔΑ, η κυρία Ελένη τόνισε: “είπα εγώ ότι πλάκωσαν οι αστυνομικοί την κόρη μου στο ξύλο; Σας παρακαλώ, ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ και λέτε τέτοια ψέματα. Πού το βρήκατε αυτό;”.

Στη συνέχεια, όταν ερωτήθηκε για την καταγγελία κακοποίησης της Τζωρτζίνας, το 2014, η ίδια ισχυρίστηκε τα εξής:

“Ακούστε τι έχει γίνει. Το ίδιο μου το παιδί πήρε το παιδί της, εφόσον το είχε αφήσει κάπου, σε πολύ συγγενικό πρόσωπο, και το βρήκε μελανιασμένο. Και φεύγει και πάει στο Καραμανδάνειο, το εξετάζουν οι γιατροί. Αυτό έγινε δύο φορές από το ίδιο πρόσωπο. Οπότε, η Ρούλα καμία ανάμειξη σε αυτό. Ψάξτε στο Καραμανδάνειο, βρείτε τις ημερομηνίες που έχει πάει το παιδί μου και τι έχει γίνει με την Τζωρτζίνα”.

“Δεν θέλω να έχω καμία εμπλοκή με τον κύριο Λαμπρόπουλο”

Σε ερώτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η μητέρα της 33χρονης άλλαξε ύφος και προκλήθηκε νέα ένταση. “Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα. Δεν θέλω να έχω καμία εμπλοκή με τον κύριο Λαμπρόπουλο”, είπε και πρόσθεσε: “Θα κινηθώ νομικά εναντίον της κυρίας Ασημακοπούλου και της μάρτυρας που έχει”.

Επανερχόμενη στο ζήτημα της Τζωρτζίνας, είπε ότι το παιδί ήταν “χτυπημένο από άγαρμπα πιασίματα…”. Ερωτηθείσα εάν αυτό έγινε από δόλο ή από αμέλεια, απάντησε: “πέστε μου κι εσείς. Δεν ξέρω να απαντήσω. Προφανώς δεν το έκανα εγώ, όποιος το έκανε ξέρει πώς το έκανε”.

Σε σχόλιο, πώς είναι δυνατόν η Ρούλα Πισπιρίγκου να πήγε ξανά το παιδί της στο πρόσωπο που υποτίθεται ότι το είχε κακοποιήσει, η μητέρα της 33χρονης σχολίασε: “Ήταν διαφορετικές οι ημερομηνίες και διαφορετικά τα γεγονότα”, ενώ ισχυρίστηκε “φυσικά είχε ενημερώσει και τον κύριο Γιαννόπουλο”.

Ερωτηθείσα, εάν γνώριζε τους κοινωνικούς λειτουργούς που πήγαν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, προκειμένου να ελέγξουν την καταγγελία περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας, η ίδια είπε: “όχι καθόλου, δεν είχα ενημερωθεί καθόλου. Η Ρούλα δεν μου είχε πει τίποτα”.

“Εγώ αύριο θα κινηθώ στον δήμο μου, θα βρω ποιοι πήγαν, αν πήγαν. Δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να σας πω. Η καταγγελία δεν ήταν από το δικό μας περιβάλλον, αλλά από άλλο περιβάλλον. Ήταν από πρώην κοπέλα, με την οποία είχε σχέση ο Μάνος… Την πρώτη φορά με μώλωπες και τη δεύτερη φορά γράφει τι έγινε…”, πρόσθεσε.

“Εγώ είμαι ακόμα στον δήμο. Έχω 20 χρόνια στον δήμο, από το 2000…. βγήκα άνευ αποδοχών για χρόνια πάθηση που ισχύει ακόμα…”, είπε στη συνέχεια η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

“Η κυρία Ασημακοπούλου και η μάρτυρας θα δεχτούν μήνυση από εμένα αύριο για τις ανακρίβειες που είπαν στην εκπομπή σας… Έθιξε την εργασία μου… Συγγνώμη αλλά έχω τον πόνο των τριών εγγονιών, μία τραγωδία, έχω την κόρη μου που είναι αθώα και είναι στη φυλακή και βγαίνει κάθε κυρία με πίσω την πλάτη να με κατηγορήσει για την εργασία μου; Είναι ντροπή και θα κινηθώ νομικά”, κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ