Ρούλα Πισπιρίγκου από τον Κορυδαλλό: Ας έρθει ο Μάνος να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας

Δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη από την Πάτρα που έχει κριθεί προφυλακιστέα για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας έκανε παρέμβαση στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR και μεταξύ άλλων σχολίασε την αλλαγή στάσης του συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος: “Ζήτησε να μεταφέρουμε ως προς τους διαπληκτισμούς και την κακοποίηση ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο, ότι ήταν απλώς ένας τσακωμός που έγινε μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπως το κατέθεσε ο Μάνος στην ανακρίτρια και όπως είχε πει και η ίδια”.

Η μάνα των τριών παιδιών σε επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” θέλησε να τονίσει: “Εάν ο Μάνος έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια στη φυλακή και να με ρωτήσει κατά πρόσωπο εάν σκότωσα τα παιδιά μας”. “Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ο Μάνος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο να έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών μου” πρόσθεσε.

Σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση που είχε και η οποία ήρθε στο φως, η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλησε να τονίσει ότι ήταν ένα διάστημα που είχε χωρίσει με τον σύζυγό της και ήρθε σε επαφή με ένα άτομο. “Έχω μηνύματα από τον ίδιο τον Μάνο από εκείνη την περίοδο που μου λέει ότι ελπίζει να βρω καλύτερο άνθρωπο από εκείνον” ανέφερε.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι όταν η Τζωρτζίνα ήταν άρρωστη ο Μάνος της ζήτησε να χωρίσουν για να πάει να μείνει στην Αθήνα και να συζήσει με κάποια άλλη που γνώριζε από παλιά. “Εγώ του ζήτησα να φύγει, δεν ήθελα να είμαστε μαζί” συμπλήρωσε.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ