Ρούλα Πισπιρίγκου: Αμίλητη στα δικαστήρια – Τι είπε για τον Δασκαλάκη ο Κούγιας

Στα μαύρα ντυμένη ήταν και σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία δεν έκανε καμία δήλωση μπαίνοντας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτος μάρτυρας στη δίκη ο Μάνος Δασκαλάκης

Αμίλητος ήταν και ο Μάνος Δασκαλάκης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου από το εδώλιο, όπου κάθεται για τη δολοφονία αλλά και την απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, θα ακούσει σήμερα τον πρώην σύζυγο της, Μάνο Δασκαλάκη, να καταθέτει ως πρώτος μάρτυρας στη δίκη της. Το ζευγάρι πριν από έναν χρόνο εμφανιζόταν ενωμένο απέναντι στην «ασύλληπτη τραγωδία», όπως ανέφεραν ΜΜΕ, «για την οικογένεια από την Πάτρα που έχασε και τα τρία παιδιά της». Σήμερα ωστόσο κανείς τους δεν βρίσκεται στην ίδια θέση.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σπάει» τη σιωπή του ο ιατροδικαστής Καρακούκης – «Βρέθηκαν στοιχεία στα δύο παιδιά που… μιλούν»

Ο Αλέξης Κούγιας φτάνοντας στα δικαστήρια δήλωσε: «Ό, τι συμβαίνει εκτός δικαστηρίων δεν έχει ενδιαφέρον. Είναι μια μοναδική περίπτωση, όπου πρώτα ανακάλυψαν την δράστη και μετά δημιούργησαν τις υποθέσεις. Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο παγκοσμίως, πρώτα να έχουν δικάσει έναν άνθρωπο και ακολούθως να προσπαθούν αυτοί που δημιούργησαν την υπόθεση αυτή – είτε είναι ιατροδικαστές, δήμαρχοι, πολιτικοί, είτε είναι κάποιοι καριερίστες της γραφειοκρατίας με πτυχία στην Ιταλία και διάφορες φωτογραφικές διατάξεις – με ένα θράσος επιστημονικό να καταργήσουν νεκροψίες – νεκροτομές. Παραπλάνησαν τη δικαιοσύνη».

«Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι σημαντική. Σημαντικοί είναι οι αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες» επεσήμανε ο γνωστός ποινικολόγος.

Μάνος Δασκαλάκης: Τι απαντά στις καταγγελίες της Ρούλας Πισπιρίγκου για κακοποίηση

Σημείωσε πως η δικαιοσύνη είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας και όπως είπε «δεν έχω δει αθώο να καταδικάζεται».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ