Πέτρος Τατσόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια με τη σύλληψή του

Την πρώτη ανάρτησή του στα social media μετά τη σύλληψή του έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Πέτρος Τατσόπουλος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την σύλληψή του – ΒΙΝΤΕΟ

«Ευχαριστώ από καρδιάς για την ολόθερμη συμπαράσταση. Αφέθηκα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος για τη φαιδρή μήνυση. Εξυπακούεται επίσης ότι δεν πρόκειται να πάψω να στηλιτεύω φαινόμενα όπως η θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές που, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, βρίσκονται στο χαμηλότερο κι ευτελέστερο σκαλοπάτι της ψηφοθηρικής κλίμακας. Καλή σας μέρα» έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Συνελήφθη ο Πέτρος Τατσόπουλος

Σημειώνεται ότι ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας έπειτα από μήνυση του παρουσιαστή Φίλιππου Καμπούρη για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση. Λίγο μετά τις 00:30 αφέθηκε ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος εκδήλωσης με τίτλο: «Είναι παιδεία και θρησκεία έννοιες ασύμβατες;» στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη του κ. Τατσόπουλου με τη διαδικασία του αυτοφώρου και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Η μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη κατατέθηκε για μια ανάρτηση του συγγραφέα, στην οποία ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολίαζε με σκωπτικό τρόπο τις δηλώσεις του παρουσιαστή αναφορικά με πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και έλεγε χαρακτηριστικά ότι σώθηκε από ένα θαύμα που έκανε ο Άγιος Εφραίμ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ