Ρόδος: “Θύμα σκευωρίας” δηλώνει ο γυναικολόγος και “δείχνει” την πρώην ερωμένη του

Ο γυναικολόγος από τη Ρόδο, που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 20 γυναίκες ασθενείς του, λύνει τη σιωπή του για πρώτη φορά έπειτα από μήνες και δίνει τη δική του εκδοχή για όσα τον κατηγορούν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, ο γιατρός φέρεται να ισχυρίστηκε πως “είμαι θύμα σκευωρίας σε μια υπόθεση που μεθοδεύτηκε από την πρώην ερωμένη μου. Εκείνη, ξεκίνησε την υπόθεση των δήθεν κακοποιημένων γυναικών, επειδή της ανακοίνωσα την απόφασή μου να διακόψουμε τις σχέσεις μας τον περασμένο Φεβρουάριο”.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 64χρονος ισχυρίζεται ότι πρόκειται για μια καλοστημένη πλεκτάνη εις βάρος του με ψευδή στοιχεία, ορχηστρωμένη από μια γυναίκα “αράχνη” που θέλει να τον εκδικηθεί και παρέσυρε και τις υπόλοιπες μηνύτριες, με στόχο την ηθική και οικονομική του εξόντωση.

“Η μεθοδευμένη και οργανωμένη αυτή εξόντωσή μου πηγάζει και από το γεγονός ότι ενώ οι καταγγέλλουσες δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, τις υποθέσεις τους ανέλαβαν δύο συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία με στόχο να υπάρξει μια κοινή υπερασπιστική γραμμή” συμπλήρωσε.

Οι καταγγελίες

Η καταγγελλόμενη δράση του γυναικολόγου ήρθε στο φως, όταν μια 55χρονη γυναίκα τον κατήγγειλε στην αστυνομία, τον περασμένο Αύγουστο. Ήταν η πρώτη που πήγε στις Αρχές και περιέγραψε πράξεις που δεν συνάδουν καθόλου με γυναικολογική εξέταση, με τον γιατρό να έχει μάλιστα ανοιχτό το παντελόνι του.

Ο 64χρονος γυναικολόγος υποστήριξε ότι δεν θα μπορούσε να επιδοθεί σε τέτοιες πράξεις σεξουαλικού χαρακτήρα με ανοιχτή την πόρτα του ιατρείου του.

“Οι πόρτες των ιατρείων του νοσοκομείου όπου εργάζομαι είναι ανοιχτές και προσβάσιμες στο νοσηλευτικό προσωπικό. Μέχρι σήμερα έχω εξετάσει 30.000 γυναίκες χωρίς να έχει υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, ούτε ένα παράπονο, ούτε μια καταγγελία εις βάρος μου” πρόσθεσε.

Οι 20 γυναίκες από 18 έως 58 ετών, που κατηγορούν τον γυναικολόγο από την Ρόδο για ασέλγεια ακόμα και βιασμό, δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, ενώ τρεις από αυτές είναι κάτοικοι του εξωτερικού που πέρασαν κάποιο διάστημα στη Ρόδο, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ