Ρόδος: “Τα έπαιρνε από την κόρη μου” – Αποκαλύψεις από τη γιαγιά της 8χρονης, στο “κάδρο” και ένας άνδρας – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις στην υπόθεση της κακοποίησης του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, η θεία της 8χρονης φέρεται να ομολόγησε ότι κακοποίησε το κορίτσι προκειμένου να στήσει σχέδιο εξαπάτησης σε βάρος της μητέρας του, με σκοπό να της αποσπάσει χρήματα.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας της 8χρονης, μια βαριά λοίμωξη του κοριτσιού στην ευαίσθητη περιοχή, έκανε την μητέρα να ζητήσει συμβουλές από την εξαδέλφη του εν διαστάσει συζύγου της.

Η θεία της 8χρονης φέρεται να προσφέρθηκε να την «εξετάσει» και με το δάκτυλό της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού του υμένα.

Όπως φέρεται να ομολόγησε τόσο η ίδια στις αρχές, όσο και η μητέρα του παιδιού στην συμπληρωματική της κατάθεση, η θεία της 8χρονης έπεισε τη μητέρα ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί, ότι είχε ενημερωθεί για αυτό “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και ότι με 200ευρώ σε μια γνωστή της που εργαζόταν εκεί θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Η μητέρα του παιδιού δεν είχε λεφτά για να της δώσει γιατί δεν είχε πληρωθεί και η εξαδέλφη της φέρεται να της είπε ότι τα δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τον σύνδεσμό της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μην προχωρήσει η καταγγελία.

Ακολούθως ξεκίνησε να ζητά 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος δήθεν του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά την 8χρονη.

Ρόδος-βιασμός

Ρόδος: «Τα έπαιρνε από την κόρη μου» αποκάλυψε η γιαγιά της 8χρονης

«Τώρα τελευταία ήρθε να κάνει παρέα με την κόρη μου και έγινε αυτό. Της τα λέγαμε, αφού την ξέρουμε» ανέφερε η γιαγιά της 8χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Και αποκάλυψε ότι «τα έπαιρνε από την κόρη μου. Εμείς δεν της είχαμε δώσει τίποτα. Ούτε της μιλούσαμε καλά καλά».

Ρόδος: Εξετάζεται η εμπλοκή ενός ακόμη άνδρα στην υπόθεση

«Δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι ευτυχής που αυτός ο άνθρωπος αποδείχθηκε καθαρός και τώρα δικαιωνόμαστε. Μαθαίνουμε ότι η θεία έναντι ενός ευτελούς ποσού εξύφανε αυτήν την πλεκτάνη και τώρα περιμένουμε την προσωποποίηση των διώξεων», ανάφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του παππού της 8χρονης, Στέλιος Αλεξανδρής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι αρχές εξετάζουν και την εμπλοκή ενός ακόμη άνδρα στην συγκλονιστική αυτή υπόθεση πλεκτάνης. Τα 4 ανήλικα παιδιά της οικογένειας φιλοξενούνται σε προνοιακή δομή του νησιού και στηρίζονται από παιδοψυχολόγο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ