Ρόδος: 20χρονη τουρίστρια καταγγέλλει πως την βίασαν σε παραλία – Ξύπνησε χωρίς το εσώρουχό της

Θύμα άγριας επίθεσης και βιασμού καταγγέλλει πως έπεσε μία 20χρονη τουρίστρια από την Ιρλανδία, στο Φαληράκι της Ρόδου. Όλα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (26/6), όταν η νεαρή είχε βγει για διασκέδαση με την παρέα της στο Φαληράκι. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα, η ίδια έφυγε με άγνωστο άτομο από το σημείο όπου διασκέδαζε.

Σύμφωνα με την «Δημοκρατική», η 20χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι το άτομο αυτό ήταν άγνωστο τόσο στην ίδια όσο και στα υπόλοιπα μέλη της παρέας. Από την πλατεία κατευθύνθηκαν προς την παραλία, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. Η νεαρή τουρίστρια, όμως, καταγγέλλει πως στη συνέχεια είχε απώλεια μνήμης για περίπου πέντε ώρες, έως τις 6:30 το πρωί της Τρίτης. Πιθανολόγησε, λόγω και της ζάλης που είχε, πως ο άγνωστος της είχε ρίξει κάποια ουσία στο ποτό της, καθώς η ίδια είχε καταναλώσει ελάχιστη ποσότητα αλκοόλ που δεν δικαιολογούσε την κατάσταση, στην οποία είχε περιέλθει.

Η 20χρονη ξύπνησε το πρωί της Τρίτης (27/6) σε παραλία στο Φαληράκι και τότε ξεκίνησε να επανέρχεται η μνήμη της. Τότε, διαπίστωσε πως δεν είχε το εσώρουχο της, το κινητό της, ούτε την ροζ τσάντα που κρατούσε. Επίσης, διαπίστωσε πως είχε χτυπήματα στη μύτη και σημάδια κακοποίησης στον πρωκτό.

Ο δράστης αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σημειώνεται ότι παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και σχηματίστηκε δικογραφία, παρουσία ψυχολόγου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ