Ριζούπολη: Γείτονες καταγγέλλουν ότι ένοικος είχε απειλήσει πως θα έβαζε φωτιά – Αναζητείται από την Πυροσβεστική

Μία οικογένεια κινδύνεψε να καεί ζωντανή από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/4) σε διαμέρισμα στη Ριζούπολη. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση, ενώ πέντε άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Ανάμεσά τους και ένα παιδί ηλικίας 13 ετών.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι φλόγες και οι καπνοί έζωσαν όλο το κτίριο, ενώ δεν κατάφεραν όλοι οι ένοικοι των υπόλοιπων διαμερισμάτων να βγουν στον δρόμο. Έξι άτομα εγκλωβίστηκαν στα πίσω μπαλκόνια περιμένοντας τους πυροσβέστες.

Η επέμβαση ήταν άμεση και σωτήρια για τους εγκλωβισμένους, οι οποίοι με κλιμακοφόρα οχήματα μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. Αμέσως, τους χορηγήθηκε οξυγόνο από διασώστες και πέντε άτομα -ανάμεσά τους και ένα παιδί- μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, καθώς είχαν εισπνεύσει καπνούς.

Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ του Star, υπάρχουν καταγγελίες γειτόνων ότι ένας ένοικος της πολυκατοικίας είχε απειλήσει τους υπόλοιπους ότι θα έβαζε φωτιά στο κτίριο. Όπως μεταδόθηκε, το άτομο αυτό αναζητείται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ευσταθεί ή όχι η εν λόγω καταγγελία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ