Ριφιφί στις θυρίδες: “Δεν υπάρχουν στοιχεία και θα μιλήσουν οι δικηγόροι”, δηλώνει η σύζυγος του 58χρονου συλληφθέντα

«Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να διαχειριστώ όλη αυτή την κατάσταση», δήλωσε το πρωί της Πέμπτης η σύζυγός του 58χρονου συλληφθέντα για το ριφιφί των θυρίδων, Τέτα Καμπουρέλη.

«Όχι, βέβαια ο σύζυγός μου δεν έχει την παραμικρή σχέση μ’ αυτή την υπόθεση», είπε ακόμη η κα. Καμπουρέλη για να προσθέσει ότι «έχουν μιλήσει οι δικηγόροι μου και θα ξαναμιλήσουν, δεν έχω κάτι άλλο να πω». Στη συνέχεια Η γνωστή αισθητικός υποστήριξε πως «δεν υπάρχουν στοιχεία και θα μιλήσουν οι δικηγόροι, χρειάζομαι τη στήριξή σας».

Τέλος, ζήτησε από όσους την αγαπούν και τη νοιάζονται να είναι τη σεβαστούν και να είναι κοντά στα παιδιά της και την ίδια.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως χθες στο Mega ο δικηγόρος εκ των θυμάτων της κλοπής, Αλέξης Κούγιας υποστήριξε: «Τα στοιχεία εις βάρος τους συγκεκριμένου κατηγορουμένου είναι αδιάσειστα και από τη διασταύρωση των στοιχείων του DNA, αλλά με ενημέρωσαν ότι έχουν βρεθεί και κλοπιμαία. Μια πολύ ισχυρή απόδειξη εκτός του DNA ότι ο συγκεκριμένος δράστης ανεξαρτήτως του τι θα ισχυριστεί είναι ένας εκ των δραστών της συγκεκριμένης-διακεκριμένης κλοπής».

Ενώ βάσει του ίδιου ρεπορτάζ σε έρευνες έγιναν στο σπίτι, κατάστημα και στη θυρίδα του 58χρονου βρέθηκαν: κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας, κινητό τηλέφωνο, 2 αναδιπλούμενα μαχαίρια και 7 κατσαβίδια, 680 ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών με τον 58χρονο να έχει απασχολήσει τη δικαιοσύνη για άλλα αδικήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ