Ρέθυμνο: Η καταγγελία που αποκάλυψε την φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 15χρονης

Οργή προκαλεί η νέα φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης, αυτή τη φορά στο Ρέθυμνο.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, ύστερα από ανώνυμη καταγγελία που έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, σύμφωνα με την οποία μία ανήλικη εξωθείται στην πορνεία έναντι αμοιβής σε άγνωστους αλλοδαπούς άνδρες, στην περιοχή του Μυλοποτάμου.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα, αξιοποίησαν σχετικές πληροφορίες και διαπίστωσαν ότι το θύμα είναι μία 15χρονη, ενώ οι πράξεις σε βάρος της τελέστηκαν το χρονικό διάστημα 2022-2023.

Ακολούθησε πολύμηνη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και στις 22 Ιανουαρίου 2024, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν κατ’ οίκον και σωματική έρευνα σε έναν 38χρονο από το Πακιστάν. Οι αρχές εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα φυσίγγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη εξετάστηκε και από παιδοψυχίατρο και διαπιστώθηκε ο βιασμός της από τον 38χρονο και η τέλεση γενετήσιων πράξεων με άλλους 11 άνδρες, Έλληνες αλλά και αλλοδαπούς.

Από την αστυνομία παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στην 15χρονη. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των 12 δραστών, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στην Ανακρίτρια Ρεθύμνου για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Μέχρι σήμερα έχει εκδοθεί ένταλμα προσωρινής κράτησης σε βάρος του 38χρονου Πακιστανού.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ