Ρέθυμνο: «Είπα ψέματα για τον πατριό μου», παραδέχτηκε η 15χρονη που γέννησε στο νοσοκομείο

Η έφηβη που έγινε μητέρα στα 15 της χρόνια στο Ρέθυμνο της Κρήτης, η οποία γέννησε μέσα στο νοσοκομείο, έσπασε τη σιωπή της, βγάζοντας από το κάδρο των κατηγορούμενων τον πατριό της.

«Είμαι καλά, έχω το κοριτσάκι μου στην αγκαλιά μου. Είμαι μια χαρά, αλλά το ότι κρατείται ο πατέρας μου τζάμπα… κάπως νιώθω. Θα ήθελα να βγει, επειδή εγώ είπα κάτι ψέματα και γι’ αυτό κρατείται μέσα. Είπα ψέματα ότι ο πατριός μου κοιμήθηκε μαζί μου», παραδέχτηκε η 15χρονη μητέρα. μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι είχε σχέση με κάποιον, ηλικίας 48 ετών, φίλο του πατριού της, ο οποίος επίσης κρατείται. «Έγινε ένα λάθος και τότε κι εγώ δεν ήξερα τι θέλω. Είχαμε σχέση, είχαμε βρεθεί 5-6 φορές», εξομολογήθηκε.

Ο πατριός της την έχει μεγαλώσει, καθώς είναι πολλά χρόνια ζευγάρι με τη μητέρα της, όπως είπε. «Είναι σαν πατέρας μου. Με τον βιολογικό μου πατέρα δεν έχω επαφές», κατέληξε.

Όπως διευκρίνισε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, η 15χρονη δεν είχε κατηγορήσει ποτέ στην αστυνομία τον πατριό της. Φέρεται να είχε πει ότι κοιμήθηκε μαζί του σε κάποιον από τους άλλους άνδρες, με τους οποίους συνευρέθηκε κι αυτός με τη σειρά του να το είπε στην αστυνομία.

Προφυλακιστέος ο ένας από τους τρεις Ρουμάνους

Την ίδια ώρα, τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 47χρονος Ρουμάνος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη η οποία γέννησε πρόωρα πριν από λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Αύριο, αναμένεται να απολογηθούν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, επίσης ρουμανικής υπηκοότητας. Πρόκειται για τον 46χρονο πατριό της 14χρονης που κατάγεται από τη Βουλγαρία και του 44χρονου φίλου του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο Εισαγγελέας Ρεθύμνου, έχει ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και στους τρεις συλληφθέντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη ληφθεί δείγμα DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο πατέρας.

Oι συλληφθέντες έχουν αποδεχθεί το γεγονός ότι ασελγούσαν και έρχονταν σε ερωτική επαφή με το κορίτσι. Μάλιστα ο 47χρονος δήλωσε ότι αν αποδειχτεί ότι το παιδί είναι δικό του, θα το αναγνωρίσει.

Το κορίτσι παραμένει στο Νοσοκομείο, μετά από την παρέμβαση του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ