Ρέθυμνο: Κακουργηματική δίωξη στον πατριό της 15χρονης που έμεινε έγκυος – Κατηγορούνται κι άλλοι δύο άνδρες

Κακουργηματικές διώξεις ασκήθηκαν σε τρεις άνδρες για την φρικτή υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενός 15χρονου κοριτσιού. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε λόγω της εγκυμοσύνης της ανήλικης, ενώ οργή προκαλεί το γεγονός πως ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκεται και ο πατριός της.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, ρουμανικής καταγωγής, κατηγορούνται ότι εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά το κορίτσι, από την τρυφερή ηλικία των 13 ετών.

Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη. Και οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν ενώπιον του Ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα και την Τρίτη, σύμφωνα με το Mega.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 15χρονη, σε προχωρημένη κύηση, πήγε με την μητέρα της  στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και ύστερα από μερικά 24ωρα έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι.

Το επόμενο διάστημα και οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να υποβληθούν σε εξέταση DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος είναι ο πατέρας του βρέφους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ