Ρατσιστική επίθεση στο Παλαιό Φάληρο – Μαχαίρωσαν 22χρονο ντελιβερά λόγω του χρώματός του

Επίθεση με ρατσιστικά κίνητρα σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με το notia.gr, θύμα ήταν ένας 22χρονος οδηγός ντελίβερι με καταγωγή από τις Σεϋχέλλες, στον οποίο επιτέθηκαν τρεις άγνωστοι με μάσκες, τον ξυλοκόπησαν και τον μαχαίρωσαν στον γλουτό και στον μηρό.

Βάσει του ρεπορτάζ, ο Θοδωρής, όπως είναι το όνομα του θύματος, μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τώρα αναρρώνει στο σπίτι του στην Καλλιθέα, με τη μητέρα του να είναι τρομοκρατημένη, καθώς, όπως ανέφερε ο ίδιος, οι δράστες φεύγοντας τον απείλησαν ότι την επόμενη φορά θα πάνε στο σπίτι του. «99% πρόκειται για ρατσιστική επίθεση, δυστυχώς το μαύρο χρώμα του δέρματος του ήταν η αιτία της χωρίς λόγο επίθεσης που δέχτηκε», δήλωσε επιχειρηματίας από την Καλλιθέα στο notia.gr που γνωρίζει καλά τον 22χρονο.

«Το παλικάρι το γνωρίζω προσωπικά και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είναι πρότυπο ευγένειας και αρίστης συμπεριφοράς όπως και είναι άψογος στην δουλειά του», δήλωσε ακόμη για να περιγράψει τι συνέβη: «Δεν κατάφερε να διαφύγει από τους τρεις μασκοφόρους οι οποίοι του επιτέθηκαν και πάλι τονίζω χωρίς λόγο, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι. Βγήκε από πολυκατοικία δίπλα στα Starbucks στην οποία μόλις είχε αφήσει την παραγγελία και τον κυνήγησαν. Κάποια στιγμή έπεσε και τον πρόφτασαν με αποτέλεσμα να το παιδί φάει πολύ ξύλο, ενώ στο τέλος δέχτηκε και 3-4 μαχαιριές στην περιοχή του μηρού και του γλουτού! Του εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και εύχομαι οι δράστες να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για την απαράδεκτη και ακραία πράξη τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ