Ραφήνα: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία του 42χρονου

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από την άγρια δολοφονία του 42χρονου Δημήτρη σε κέντρο διασκέδασης στη Ραφήνα βλέπει το φως της δημοσιότητας. Οι δύο άνδρες που φέρονται ως δράστες του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου, οδηγήθηκαν σήμερα στον Ανακριτή.

Το βίντεο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, δείχνει όσα συνέβησαν μέσα στο κέντρο διασκέδασης στη Ραφήνα λίγο πριν από την άγρια δολοφονία του 42χρονου τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Στα πλάνα διακρίνεται να βγαίνουν από την τουαλέτα πρώτα ο ένας κατηγορούμενος και ένα άτομα από την παρέα του. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ακολουθεί το θύμα. Φοράει βερμούδα και ένα λευκό μπλουζάκι.

Κατευθύνεται προς της παρέα των κατηγορουμένων. Εκεί υπάρχει αναστάτωση μεταξύ τους. Αμέσως ένας υπεύθυνος από το μαγαζί πηγαίνει προς το μέρος τους προκειμένου να τους χωρίσει και τελικά τους βγάζει έξω από το μπαρ. Ακολουθεί η μοιραία για τον 42χρονο συμπλοκή.

Οι δύο κατηγορούμενοι πέρασαν σήμερα το κατώφλι του ανακριτή. Είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Οι δύο 24χρονοι παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμας Ραφήνας, όπου φέρεται να δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα ήταν δύο φορές προκλητικό εναντίον τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας κατηγορούμενος κατέθεσε ότι βγήκαν από το μπαρ και εκείνος επέστρεψε γιατί είχε ξεχάσει τα τσιγάρα του. Και οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι ήταν ατύχημα. «Είμαι αθώος. Δεν είχα ουδέποτε πρόθεση να τον σκοτώσω, αλλά υπερασπίστηκα τον φίλο μου που κινδύνευε από το θύμα» είπε ο ένας 24χρονος.

Ο αδερφός του ενός κατηγορούμενου δηλώνει “ο αδερφός μου άδικα κατηγορείται. Το καλύτερο παιδί, όλα θα βγουν στην φορά θα αποκαλυφθούν”. Η πλευρά του θύματος κάνει λόγο για δολοφονία και μάλιστα ότι χρησιμοποίησαν σιδηρογροθιά κάτι που αρνούνται και οι δυο κατηγορούμενοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ