Μαρία Σολωμού για Mente Fuerte: “Δεν είμαστε ζευγάρι”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” παραχώρησε η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους έρωτες της ζωής της, αλλά και για τη “σχέση” της με τον Mente Fuerte.

«Έχω ερωτευτεί σε όλες μου τις σχέσεις τρελά. Έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει, με έχουν απατήσει, τους έχω απατήσει, έχουμε κλάψει, ήταν πολύ έντονες όλες μου οι σχέσεις» δηλώνει με μεγάλη ειλικρίνεια η Μαρία Σολωμού.

Σε ό,τι αφορά τον Μάριο Αθανασίου, τον πατέρα του παιδιού της, η Μαρία Σολωμού αποκαλύπτει πως δεθήκανε τόσο πολύ που κάνανε παιδί. «Είχαμε τελειώσει με τον Μάριο και μου είπε “Μαρία θα φύγω από το σπίτι”. Ήταν σαν να μου έλεγε πως αλλάζει πλανήτη. Τον παρακαλούσα, του έλεγα “είναι μεγάλο το σπίτι θα μείνουμε εδώ. Δεν θέλω να φύγεις”» θυμάται σχετικά με τον χωρισμό τους.

«Δεν ξανασκέφτηκα ποτέ να κάνω παιδί και μου είχε ζητηθεί από όλες τις σχέσεις μου» αναφέρει και συμπληρώνει χαρακτηριστικά πως οι μεγαλύτεροι έρωτες της ζωής της δεν μαθεύτηκαν ποτέ.

Η σχέση με τον Mente Fuerte

Για την φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte η Μαρία Σολωμου ξεκαθαρίζει πως «δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte, αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε».

Τονίζει πως μετά την τελευταία της γνωστή σχέση δεν θα δεχθεί να θεωρηθεί το «καινούριο ζευγάρι της πόλης». «Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα» συμπληρώνει.

 

«Ναι μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Με ρώτησαν “τι θες από τη ζωή σου; θες ένα μικρό νησί;”, απάντησα “δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε”», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.