Ραφήνα: Τρόμος για 15χρονη – Την άρπαξε και προσπάθησε να την βιάσει μέσα στο αυτοκίνητο

Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. ένας 38χρονος άνδρας έπειτα από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία μία 15χρονη μαθήτρια ότι την εξανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό του στη Ραφήνα και εκεί προέβη σε πράξεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία , χθες το απόγευμα ο κατηγορούμενος προσέγγισε την ανήλικη με το αυτοκίνητό του, στο οποίο την εξανάγκασε να μπει με τη χρήση βίας. Κατά τη διαδρομή ο κατηγορούμενος επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην ανήλικη, η οποία ωστόσο κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να αποβιβαστεί από το όχημα, ειδοποιώντας την οικογένειά της και την αστυνομία. Η ανήλικη έδωσε το βράδυ της Πέμπτης κατάθεση παρουσία ψυχολόγου.

‘Αμεσα από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα και έπειτα από έρευνες και από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στη Νέα Μάκρη, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από την ανήλικη ως δράστης της εγκληματικής πράξης και συνελήφθη.

Επίσης εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.  Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ