Πυροβολισμοί στο Κορωπί: Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών για το κίνητρο της επίθεσης – Πού στρέφονται οι έρευνες

Προσωπικές διαφορές, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι βρίσκονται πίσω από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ στο Κορωπί, αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, εκτιμούν ότι δράστες και θύμα γνωρίζονται και ως εκ τούτου το κίνητρο της επίθεσης, είναι οι μεταξύ τους προσωπικές διαφορές.

Πανικός έξω από το σούπερ μάρκετ στο Κορωπί

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού. Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, πυροβόλησαν έναν άνδρα ο οποίος ψώνιζε με την σύζυγό του στο κατάστημα. Οι δράστες (πιθανότατα Ρομά, όπως και το θύμα) άνοιξαν πυρ εναντίον του στη στιγμή που βρισκόταν στην είσοδο του σούπερ μάρκετ, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά και στο πόδι.

Αμέσως μετά, οι δράστες διέφυγαν και οι αστυνομικές Αρχές πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους. Ο τραυματίας διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ