Πυροβολισμοί στο Κολωνάκι: Στις Αχαρνές εντοπίστηκε ο 41χρονος δράστης – Είχε κρύψει το όπλο στο αυτοκίνητό του

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν σήμερα στις Αχαρνές και συνέλαβαν έναν 41χρονο ως τον δράστη της επίθεσης και του τραυματισμού δύο 27χρονων τα ξημερώματα στο Κολωνάκι.

Οι αστυνομικοί είχαν κινητοποιηθεί και αναζητούσαν το αυτοκίνητο του 41χρονου. Τελικά αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν τον 41χρονο. Μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν επιμελώς κρυμμένο ένα πιστόλι με 12 φυσίγγια ενώ στην κατοχή της 39χρονης εντοπίστηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η οποία επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης.

Σε βάρος του 41χρονου που ταυτοποιήθηκε ως εμπλεκόμενος στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς και τον τραυματισμό των δύο 27χρονων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε συνδυασμό με παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απειλή. Η 39χρονη συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πυροβολισμοί Κολωνάκι όπλο

Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. για τους πυροβολισμούς στο Κολωνάκι

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Κολωνάκι φαίνεται ότι ξεκίνησε με αφορμή ένα λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον 41χρονο και τον 21χρονο κατά την διάρκεια της νυχτερινής διασκέδασης του.

Οι δυο τους βγήκαν σε δρόμο του Κολωνακίου και τότε ο 41χρονος απείλησε τον 27χρονο με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα, ενώ ταυτόχρονα άγνωστα άτομα άρχισαν να χτυπούν με γροθιές τον νεαρό.

Ένας συνομίληκος φίλος του 27χρονου τον είχε ακολουθήσει στο σημείο και προσπάθησε να τον απεγκλωβίσει από τα χτυπήματα. Απώθησε τους άνδρες και δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι, ενώ εκείνη τη στιγμή σημειώθηκαν δύο πυροβολισμοί χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.

«Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα Ζ) που έσπευσαν στο σημείο, αφού μερίμνησαν για την διακομιδή των τραυματιών στο νοσοκομείο, κατά την αυτοψία στο χώρο περισυνέλεξαν δύο κάλυκες», ανέφερε σε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ