Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη ο 34χρονος – «Ήταν πολύ άγριο, ήταν σοκ» λέει ο πατέρας του

Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη ο 34χρονος που είχε δεχτεί πυροβολισμούς έξω από κλαμπ στο Γκάζι. Έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης όπως και οι άλλοι δύο Κρητικοί που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ. Την ίδια ώρα καταζητείται ο «πιστολέρο» με τις αστυνομικές έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο πατέρας του 34χρονου που πριν μερικές ημέρες είχε δει το άλλο του παιδί να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, μίλησε στο Star για την κατάσταση του Δημήτρη. «Δεν υποστηρίζεται σχεδόν καθόλου μηχανικά» σημείωσε αρχικά, για να προσθέσει: «Είναι ένα βήμα, θα έχουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Τον ξυπνούν για λίγο και τον ξανακοιμίζουν λίγο αργότερα για να ξεκουραστεί. Αισθανόμαστε καλύτερα ως γονείς. Ήταν πολύ άγριο αυτό που έγινε. Πολύ άγριο χωρίς λόγο. Σοκ ήταν».

Σε ερώτηση για τον άνδρα που έριξε τους πυροβολισμούς και δεν τον έχουν βρει ακόμα, δήλωσε «Να το λέτε ότι ακόμα καταζητείται ο πιστολέρο γιατί πρέπει να ακούγεται, να πιέζονται καταστάσεις».

Ασφαλέστερη εικόνα για την κατάσταση του 34χρονου θα προκύψει μόλις οι ουσίες των κατασταλτικών φαρμάκων αποσυρθούν φυσικά από τον οργανισμό του.

Πληροφορίες που είχαν φτάσει στην ΕΛ.ΑΣ για τον αδίστακτο «πιστολέρο» τον θέλουν να ψάχνει τρόπο να διαφύγει προς Μάλτα ή Τουρκία. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι σκεφτόταν να παραδοθεί, αλλά πλέον δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μάλιστα, θεωρείται επικίνδυνος και γι’ αυτό έχουν αναλάβει ειδικά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. τις έρευνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ