Πύργος: Θρίλερ με την εξαφάνιση του Θύμιου – Τα στοιχεία που βρίσκονται στο “μικροσκόπιο” των Αρχών

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο άνδρες που προσήχθησαν το βράδυ του Σαββάτου στον Πύργο, καθώς φέρεται να συμμετείχαν στην επίθεση στο σπίτι του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Μαΐου, μετά το άγριο bullying που δέχθηκε.  

Το προανακριτικό υλικό που έχει συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να κατατεθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας προκειμένου να διαπιστωθεί αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις και να διαταχθεί περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση εξαφάνισης. Ο εισαγγελέας θα το μελετήσει και θα κρίνει αν θα δόσει εντολή στην αστυνομία για προκαταρκτική εξέταση. Στον φάκελο περιλαμβάνονται τόσο το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, όσο και επιπλέον οπτικό υλικό. Μετά το επίμαχο βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, ταυτοποιήθηκαν συνολικά 11 άτομα, εκ των οποίων τα δύο είναι οι νεαροί που προσήχθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στον ίδιο φάκελο που θα παραδοθεί στον εισαγγελέα, περιλαμβάνονται και καταθέσεις σχετικά με την παρέα που είχε πάει πριν από 10 μέρες έξω από το σπίτι του Θύμιου, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα εναντίον του και πετώντας βεγγαλικά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα άτομα που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του 39χρονου στον Πύργο, υποστηρίζουν ότι τον πείραζαν και τον κορόιδευαν, όμως δεν τον χτύπησαν. “Δεν τον ακουμπήσαμε” φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς.

Silver Alert για την εξαφάνιση του Θύμιου

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες του κλιμακίου της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα που βρίσκεται στον Πύργο προκειμένου να συμβάλλει στις προσπάθειες για τον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.gr, το κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ μαζί με τον εκπαιδευμένο σκύλο «Jordan» και τους Υπαρχιπυροσβέστες, Παναγιώτη Φωκά και Λεωνίδα Καραμπέρη, ξεκίνησε τις έρευνες, έπειτα από αίτημα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, σε εγκαταλελειμμένα οικήματα που έχουν υποδείξει οι αστυνομικοί, στα οποία ο 39χρονος αγνοούμενος διέμενε κατά καιρούς, καθώς και σε αρδευτικά κανάλια στην περιοχή της οδού Αλφειού.

Το εξοργιστικό βίντεο

Στο βίντεο που εστάλη από τηλεθεατή, φαίνεται μια ομάδα ατόμων να παρενοχλεί και να εκφοβίζει τον Θύμιο, έξω από το σπίτι, στο οποίο είχε βρει καταφύγιο, σε απόμερη περιοχή του Πύργου. Ακόμη, σοκ προκαλεί το γεγονός, πως ένας άνδρας, φαίνεται να ρίχνει βεγγαλικά σε ευθεία βολή, στην αυλή του σπιτιού.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή με τεχνική επεξεργασία, θολώνοντας τα πρόσωπα των εμπλεκομένων και τις πινακίδες των οχημάτων, αλλά και αλλοιώνοντας τις φωνές.  Ωστόσο οι αρχές, έχουν στην κατοχή τους το υλικό χωρίς επεξεργασία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ