Πύργος: Επεισόδιο με πυροβολισμό στο κέντρο της πόλης – Σφαίρα «καρφώθηκε» σε τζαμαρία καταστήματος – ΦΩΤΟ

Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί στην περιοχή της Παλαιάς Αγοράς στον Πύργο Ηλείας έπειτα από καβγά που ξέσπασε μεταξύ νεαρών. Ο ένας εξ αυτών, μάλιστα, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα.

Πύργος: Προφυλακιστέος ο 65χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 7χρονη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το patrisnews.gr η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο στην περιοχή της Παλαιάς Αγοράς του Πύργου, όταν περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα (18/3) ένας άνδρας έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα ύστερα από καβγά που ξεκίνησε από παρέα ατόμων την ώρα που αποχωρούσαν από νυχτερινό μαγαζί.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το επεισόδιο έλαβε χώρα σε κεντρική οδό της πόλης, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες έχει γίνει εβδομαδιαίο φαινόμενο οι κάτοικοι της περιοχής να ξυπνούν τις πρώτες πρωινές ώρες από φωνές μεθυσμένων που καβγαδίζουν.

Η σφαίρα από το όπλο «καρφώθηκε» σε τζαμαρία καταστήματος, επί της οδού Κρεστενίτη προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.
Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δυνάμεις της αστυνομίας που είχαν ειδοποιηθεί, καθυστέρησαν σχεδόν μια ώρα να φτάσουν στο σημείο και οι εμπλεκόμενοι είχαν ήδη αποχωρήσει.
Πύργος Πυροβολισμός

Το πρωί του Σαββάτου, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Πύργου, βρέθηκαν στην περιοχή, όπου πραγματοποίησαν έρευνες σχετικά με το επεισόδιο, οι οποίες είναι σε εξέλιξη.

Πύργος Πυροβολισμός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ