Πύργος: 28χρονη ΑμεΑ βιάστηκε από 12 άνδρες και έμεινε έγκυος – Η δραματική ιστορία της

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Πύργο από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την 28χρονη ΑμεΑ, η οποία πριν από κάποια χρόνια έπεσε θύμα βιασμού από 12 άνδρες.

Φορώντας κουκούλες ασέλγησαν στο κορμί της με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος και εννέα μήνες μετά να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι το οποίο σήμερα ζει σε ίδρυμα στην Αθήνα.

Οι υποψίες για το δράμα που βίωνε η 28χρονη άρχισαν όταν η οικογένεια που την φιλοξενούσε παρατήρησε κάποιες περίεργες κινήσεις.

Η κοπέλα έφευγε από το σπίτι και μόλις επέστρεφε έπειτα από ώρες, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, έτρεχε σε άσχημη κατάσταση στο μπάνιο προκειμένου να πλυθεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, patrisnews.com.

Παράλληλα, στην αντίληψη ανθρώπων που έχουν αναλάβει την φροντίδα της αλλά και τη μεταφορά της σε κάποιο ίδρυμα, υπέπεσε διακίνηση πορνογραφικού υλικού από και προς την ίδια στο κινητό της, στην οποία εμπλέκονταν άνθρωποι που ήθελαν να κλείσουν ραντεβού μαζί της, στέλνοντας της μηνύματα με… κυνικό τρόπο.

Η δραματική ιστορία της οικογένειάς της

Η 28χρονη ΑμεΑ επέστρεψε στο χωριό της προκειμένου να συνεχίσει όπως φαίνεται τη ζωή της, μαζί με τον πατέρα της και τα δύο αδέλφια της.

Ωστόσο, προκαλούνται ερωτηματικά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν, καθώς αναγκάζονται να μένουν σε μια αποθήκη του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, όπου αφού οι όποιες ενέργειες έγιναν προκειμένου να εξασφαλιστεί έστω ένα λυόμενο για τη διαμονή τους, ακόμα βρίσκονται σε εκκρεμότητα, παρά τις προσπάθειες του προέδρου της κοινότητας.

Στο μεταξύ, συγκλονισμένη εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία με την υπόθεση της 28χρονης και πολλοί μάλιστα εξέφρασαν την επιθυμία τους να την βοηθήσουν, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν την περαιτέρω διερεύνηση των καταγγελιών που έχουν γίνει.

Όλα άρχισαν πριν αρκετό καιρό, όταν το συγκεκριμένο κορίτσι μαζί με τον πατέρα της, την μητέρα της και τα οκτώ αδέλφια εκ των οποίων ορισμένα αντιμετώπιζαν επίσης νοητικά προβλήματα, ζούσαν σε χωριό του δήμου Πύργου. Η μητέρα της 28χρονης σήμερα κοπέλας, έπειτα από κάποια χρόνια εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία αφήνοντας πίσω τον άνδρα της και τα παιδιά της να ζουν σε τραγικές συνθήκες.

Από τα εννιά αδέλφια, κάποια βρήκαν τον τρόπο και τη δύναμη να ξεφύγουν και να ζήσουν αξιοπρεπώς τη ζωή τους, κάποια μάλιστα βρίσκονται στο εξωτερικό και κάποια άλλα κανείς δεν γνωρίζει τι απέγιναν, όμως ο πατέρας μαζί με τα δύο αγόρια και την 28Χχρονη έμειναν πίσω αντιμετωπίζοντας όλοι τους, νοητικά προβλήματα αλλά και αδυναμία να εξασφαλίσουν έστω τα βασικά για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Πριν από έξι χρόνια, η 28χρονη εν μέσω ενός κυκεώνα προβλημάτων που αντιμετώπιζε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει, γνώρισε το ακόμη πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής και την ασχήμια των ανθρώπων, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιων που επιχείρησαν να την βοηθήσουν και τους άνοιξε την καρδιά της, έπεσε θύμα βιασμού από 12 άνδρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ