Puffer Jacket: Οι διάσημες μάς δείχνουν πώς να το φορέσουμε

Το puffer jacket φαίνεται πως ήρθε για να μείνει, καθώς αποτελεί την ιδανική επένδυση και γι’ αυτήν τη σεζόν.

 

Οι πιο stylish διασημότητες έχουν την ίδια άποψη και ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει φορώντας το statement piece. Αυτό το γεγονός είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, αφού αυτή την περίοδο αναζητούμε inspo για τα fall outfits μας.

Επομένως, επιθυμώντας να πάρουμε ιδέες και να αντλήσουμε έμπνευση, συγκεντρώσαμε παρακάτω πέντε από τα καλύτερα celebrity looks με puffer πανωφόρια.

Military chic

Η Kim Kardashian φωτογραφήθηκε φορώντας ένα total army inspired σύνολο, το οποίο τονίζει τη δυναμική και αποφασιστική πλευρά της. Το φουσκωτό jacket της ολοκληρώνει με τον ιδανικό τρόπο την εμφάνισή της.

 

Pop of colour

Επιλέγοντας ένα χρωματιστό πανωφόρι, κάνουμε αυτόματα το ντύσιμό μας πιο ξεχωριστό και trendy. Εάν θέλουμε λοιπόν να αναβαθμίσουμε ένα outfit γεμάτο από basic κομμάτια, η προσθήκη ενός puffer jacket σε έντονα χρώματα είναι η καλύτερη απόφαση.

 

Sleeveless version

Η συγκεκριμένη εκδοχή είναι ιδανική για τους αρχικούς μήνες του φθινοπώρου. Επιπλέον, τα vests είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

 

Total black look

Το μαύρο χρώμα αποτελεί μια διαχρονική και κλασσική επιλογή στα ενδύματα και τα αξεσουάρ. Ειδικά στην περίπτωση που επιθυμείτε να χτίσετε μια capsule γκαρνταρόμπα, μη διστάσετε να επενδύσετε σε ένα σκούρο puffer μπουφάν.

 

Athleisure

Όλες μας έχουμε βρεθεί στη θέση του να μην ξέρουμε τι να φορέσουμε όταν πρέπει να “πεταχτούμε” σε μια δουλειά. Η πιο εύκολη επιλογή είναι πάντα οι φόρμες, τα φούτερ και ένα ζευγάρι άνετα αθλητικά. Εάν όμως θέλουμε να είμαστε τόσο στιλάτες όσο και comfy, διαλέγοντας ένα puffer jacket και μια designer τσάντα, πετυχαίνουμε αβίαστα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ