Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Σε βάθος 52 μέτρων εντοπίστηκε νεκρός ο πιλότος – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντα

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τη στιγμή που οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος ανασύρουν τη σορό του άτυχου πιλότου του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην παραλία Αχλάδι στην Εύβοια, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το enikos.gr.

Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Η στιγμή της ανάσυρσης της σορού του άτυχου πιλότου – ΒΙΝΤΕΟ

Του Μίλτου Σακελλάρη

Οι δύτες της ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών εντόπισαν τη σορό σε βάθος 52 μέτρων μέσα στην άτρακτο του ελικοπτέρου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικόπτερο Α-109 απογειώθηκε χθες το πρωί από το ελικοδρόμιο των Αφιδνώνενώ ο χειριστής ενημέρωσε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι Ευβοίας.

Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στις 09:00 το πρωί και απογειώθηκε στις 10:13 από το Μαντούδι και έκτοτε χάθηκε από το ραντάρ. Στο σχέδιο πτήσης ήταν δηλωμένος μόνο ο χειριστής του ελικοπτέρου, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται αναζητήσεις για δύο άτομα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Όπως λένε οι ειδικοί, πιθανόν ο χειριστής να «κλείστηκε ξαφνικά από τον καιρό». Λόγω της κακοκαιρίας Elias, η βροχή ήταν ισχυρή και η ορατότητα πολύ περιορισμένη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, με τέτοιες συνθήκες κανονικά το ελικόπτερο δεν θα έπρεπε να έχει απογειωθεί.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ