Πτώση Canadair: Πένθος στη γειτονιά του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στη Θεσσαλονίκη – «Περήφανοι οι γονείς για τη θυσία του»

Βαρύ είναι το κλίμα στη γειτονιά του αδικοχαμένου ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, στην οδό Μοναστηρίου, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Ο πιλότος που έχασε την ζωή του ενώ επιχειρούσε για την κατάσβεση πυρκαγιάς στην Κάρυστο Εύβοιας μαζί με τον κυβερνήτη του canadair Χρήστο Μουλά, επισκεπτόταν συχνά το πατρικό του παρότι υπηρετούσε σε άλλη περιοχή.

Στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκε ο πατέρας Αλέξανδρος Καρακάσης, από Ιερό Ναό Αγίων Πάντων και φίλος της οικογένειας, για να τους στηρίξει. Όπως δήλωσε ο ίδιος, «η οικογένεια είναι εξαιρετικά συγκλονισμένη για το χαμό του παιδιού τους. Και η μητέρα και ο πατέρας και ο αδερφός. Είναι όμως και εξαιρετικά περήφανοι που το παιδί τους μαζί με τον συνάδελφο του θυσίασαν τις ζωές τους για να σώσουν ζωές άλλων. Αυτά τα παιδιά πρέπει να είναι πρότυπο»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr, ήδη από χθες βρίσκεται ασθενοφόρο της Πολεμικής Αεροπορίας έξω από την πολυκατοικία ενώ έχουν σπεύσει ψυχολόγοι για να παρέχουν συναισθηματική στήριξη στην οικογένεια. Στο σπίτι βρέθηκε και η Ένωση Ποντίων Αμπελόκηπων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ