Πτολεμαΐδα: Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος μετά το viral προεκλογικό σποτ – «Προτίμησα την σάτιρα από τα τηλέφωνα»

Την εκλογή του στο νέο δημοτικό συμβούλιο της Πτολεμαΐδας πέτυχε ο Κώστας Ιωαννίδης, ο οποίος είχε γίνει viral με το χιουμοριστικό προεκλογικό σποτ που είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο να κάνει λόγο για μία «αριστοφανική σάτιρα».

Λίγη φαντασία και αρκετό χιούμορ, ήταν τα δύο συστατικά για το βίντεο που είχε φτιάξει, προκειμένου να κάνει γνωστή την υποψηφιότητά του με έναν διαφορετικό τρόπο, σατιρίζοντας τον τρόπο που εκλέγεται κάποιος στις εκλογές στην χώρα μας. «Προσπαθούσα να παραμείνω στο μοτίβο που χρειαζόταν για το συγκεκριμένο σποτ. Όσοι βρίσκονταν γύρω μου και πίσω από τις κάμερες γελούσαν. Η αλήθεια είναι πως περάσαμε καλά, ήταν 2 όμορφες ώρες».

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 εξήγησε ότι επρόκειτο για μια αριστοφανική σάτιρα για τον τρόπο των εκλογών στην Ελλάδα. «Εγώ δεν πήρα τηλέφωνα ούτε μοίρασα ψηφοδέλτια καθώς δεν είχα χρόνο λόγω εργασίας αλλά επειδή συμμετέχω στη θεατρική ομάδα “Επέκεινα” διάλεξα αυτόν τον τρόπο για να επικοινωνήσω. Μέσα από αυτό το βίντεο, ας πούμε ότι απογυμνώνουμε τον τρόπο που γίνονται τόσα χρόνια οι εκλογές στη χώρα μας. Μέσα από έναν αστείο τρόπο, πάντα δείχνεις τις μεγαλύτερες αλήθειες» πρόσθεσε.

Συνολικά, 1.317 συμπολίτες του τον τίμησαν με την ψήφο τους και αφού εκλέχθηκε με το συνδυασμό του Παναγιώτη Πλακεντά υπόσχεται ότι θα τονώσει την εξωστρέφεια της πόλη του και θα προτείνει περισσότερες εκδηλώσεις. «Νομίζω ότι βοήθησε το συγκεκριμένο σποτ στην εκλογή μου» είπε χαμογελώντας.

Δείτε το προεκλογικό σποτ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ