Πτολεμαϊδα: Δέντρο έπεσε σε πάρκο – Απομακρύνθηκαν την τελευταία στιγμή παιδιά που έπαιζαν εκεί

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Από τύχη δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός στην Πτολεμαϊδα, όταν το βράδυ της Τετάρτης, ένα τεράστιο δέντρο έπεσε στο πάρκο της πλατείας Χατζηευστρατίου.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν στην ομάδα «Γυναίκες της Πτολεμαϊδας», το δέντρο έσπασε και έπεσε στον δρόμο καθώς και πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Ο κορμός τους κάλυψε όλο το πλάτος του δρόμου. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός. Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο kozan.gr, ανέφερε ότι εκείνη την ώρα βρισκόντουσαν αρκετά μικρά παιδιά που έπαιζαν, αλλά ευτυχώς απομακρύνθηκαν πριν «προσγειωθεί» το δέντρο στον δρόμο.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πτολεμαΐδα πτώση δένδρου Πτολεμαΐδα πτώση δένδρου Πτολεμαΐδα πτώση δένδρου Πτολεμαΐδα πτώση δένδρου Πτολεμαΐδα πτώση δένδρου Πτολεμαΐδα πτώση δένδρου

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.