Φρίκη στου Ψυρρή: Ο 50χρονος μετέδιδε σε live streaming τον βιασμό του 17χρονου – Απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους το μαρτύριο που βίωνε ένας 17χρονος ο οποίος κατήγγειλε τον βιασμό του για τρία ολόκληρα χρόνια από έναν άνδρα 50 ετών στου Ψυρρή. Ο κατηγορούμενος, που φέρεται να είναι συγγενής του συντρόφου της μητέρας του, έδινε στον ανήλικο ναρκωτικά για να κάμπτει τις αντιστάσεις του και έπειτα βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις του.

Η υπόθεση που σοκάρει αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο όταν η μητέρα του 17χρονου είδε σε κακή ψυχολογική κατάσταση τον γιο της και ρωτώντας τον, τι τον απασχολεί, εκείνος της εξομολογήθηκε όσα είχε περάσει στα χέρια του 50χρονου.

«Eίδα κάποια στιγμή τη μητέρα του παιδιού να κλαίει δίπλα στο σπίτι, στη συνέχεια ήρθαν δύο αστυνομικοί. Ήρθε εδώ στο μαγαζί, ήταν σε χάλια κατάσταση, τους πρόσφερα δύο νεράκια και ήταν και ο πατέρας απέναντι και τους κοιτούσε σαστισμένος», λέει άτομο που έμενε στη γειτονιά.

Όταν το παιδί αποκάλυψε τους βιασμούς στην μητέρα του, εκείνη πήγε στο διαμέρισμα του φερόμενου ως δράστη για να ζητήσει εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 50χρονος μιλώντας μαζί της στο θυροτηλέφωνο, της παραδέχθηκε τις πράξεις του.

Το διαμέρισμα «κολαστήριο για τον 17χρονο στου Ψυρρή

Ο εφιάλτης του παιδιού φαίνεται πως ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020, όταν ο φερόμενος ως βιαστής τον παρέσυρε στο διαμέρισμά του και ασέλγησε σε βάρος του, ενώ αυτός ήταν μόλις 14 ετών. Από τότε, σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, τον βίασε τουλάχιστον 9 φορές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπήρξε φορά που ασέλγησε στο παιδί μεταδίδοντας τον βιασμό και σε live streaming στο διαδίκτυο.
Η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία την περασμένη Τρίτη. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 50χρονο στην κατοχή του οποίοι βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, χάπια, καταγραφικό μηχάνημα κάμερας, σκληροί δίσκοι με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων και ένα αεροβόλο όπλο με 4 φυσίγγια.

Οι απειλές στον 17χρονο

Ο 50χρονος κατηγορείται ότι για χρονικό διάστημα τριών χρόνων προέβαινε στον βιασμό του 17χρονου, αφού προηγουμένως του χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες για να τον έχει σε καταστολή. Μεταξύ άλλων, του χορηγούσε την ουσία μεφεδρόνη, ένα συνθετικό διεγερτικό που θεωρείται πολύ επικίνδυνο. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να έδινε στον ανήλικο ναρκωτικά ακόμη και όταν πήγαινε σχολείο.

Ο κατηγορούμενος φαίνεται πως είχε φτάσει στο σημείο να προειδοποιήσει το ανήλικο αγόρι ότι μπορούσε να κάνει κακό στον ίδιο και την οικογένειά του. Συγκεκριμένα, φέρεται να απειλούσε τον αγόρι πως αν αποκάλυπτε το παραμικρό θα τον σκότωνε.

Επίσης, δελέαζε τον 17χρονο με ακριβά δώρα, ενώ οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους ακόμη και μηνύματα του φερόμενου ως παιδοβιαστή, μέσω των οποίων προέτρεπε τον ανήλικο να προσποιείται πως έχει τάσεις αυτοκτονίας λόγω της εφηβείας, προκειμένου η μητέρα του να μην τον περιορίζει και να βγαίνει περισσότερο έξω για να τον συναντά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι μονάδες αποθήκευσης έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ