Ψυρρή: 17χρονος ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη επί τρία χρόνια – 50χρονος τον νάρκωνε, τον βίαζε και τον απειλούσε

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 17χρονος στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Ψυρρή.  Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο ανήλικος από την ηλικία των 14 ετών έπεφτε θύμα βιασμού από τον 50χρονο, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη 21 Ιουνίου.  Μάλιστα, από την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας προέρχεται από το μακρινό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού.

Ο 17χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, έδωσε κατάθεση σε παιδοψυχολόγο και στη συνέχεια η Αστυνομία κινήθηκε άμεσα, προχωρώντας σε έρευνα στο σπίτι του 50χρονου και ακολούθως στη σύλληψή του. Όπως κατήγγειλε η μητέρα του 17χρονου, ο εφιάλτης του παιδιού ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020, όταν ήταν μόλις 14 ετών. Τότε, ο κατηγορούμενος τον παρέσυρε σε ένα διαμέρισμα της οδού Λεπενιώτη στου Ψυρρή και τον βίασε. Ένα χρόνο αργότερα, το μαρτύριο συνεχίστηκε, καθώς σύμφωνα με όσα κατέθεσε το παιδί, ο 50χρονος τον βίασε τουλάχιστον 9 φορές.

Ο 50χρονος κατηγορείται ότι για χρονικό διάστημα τριών χρόνων προέβαινε σε βιασμό ανηλίκου, αφού προηγουμένως του χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, του χορηγούσε διεγερτικά χάπια για να τον έχει σε καταστολή. Μεταξύ αυτών και την ουσία μεφεδρόνη, ένα συνθετικό διεγερτικό που θεωρείται πολύ επικίνδυνο. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να έδινε στον ανήλικο ναρκωτικά ακόμη και όταν πήγαινε σχολείο.

Ακόμη, τραβούσε τις φρικιαστικές πράξεις του σε βίντεο, και απειλούσε μετά τον ανήλικο να μην μιλήσει για όσα μαρτυρικά βίωνε. Ο 50χρονος είχε φτάσει στο σημείο να προειδοποιήσει το ανήλικο αγόρι ότι μπορούσε να κάνει κακό στον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο 50χρονος δελέαζε τον 17χρονο με ακριβά δώρα, ενώ προσπαθούσε να πείσει το παιδί πως όσα ζούσε ήταν φυσιολογικά. Είναι ενδεικτικό ότι οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους ακόμη και μηνύματα του φερόμενου ως παιδοβιαστή, μέσω των οποίων προέτρεπε τον ανήλικο να προσποιείται πως έχει τάσεις αυτοκτονίας λόγω της εφηβείας, προκειμένου η μητέρα του να μην τον περιορίζει και να βγαίνει περισσότερο έξω για να τον συναντά.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του στου Ψυρρή

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 50χρονου, ύστερα από εισαγγελική εντολή, βρέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • 159 ναρκωτικά χάπια,
  • 1,25 γραμμ. κοκαΐνης,
  • 3,36 γραμμ. μεφεδρόνης,
  • ξύλινη κατασκευή με θερμαινόμενη πλάκα επιμελώς εγκατεστημένη σε εσωτερικό σημείο, πάνω στην οποία υπήρχαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών,
  • 2 μεταλλικοί τρίφτες,
  • ζυγαριά ακριβείας,
  • πλαστική κάρτα με υπολείμματα κοκαΐνης,
  • 13 σκληροί δίσκοι και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών,
  • καταγραφικό μηχάνημα με κάμερες,
  • αεροβόλο όπλο και γεμιστήρα με 4 φυσίγγια,
  • τα χρηματικά ποσά των 1.210 ευρώ και 123 δολάρια.

Ο 50χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου, κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ