Η κακοκαιρία που έχει πλήξει τη Θράκη έχει ως αποτέλεσμα μεγάλες καταστροφές στην περιοχή, δημιουργώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών.
Εδώ και μήνες παραμένει κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή από τα όρια της Αλεξανδρούπολης έως το Ορμένιο, με την συγκοινωνία να έχει σταματήσει λόγω υπερκάλυψης των γραμμών του ΟΣΕ από όγκο υδάτων. Στην Ορεστιάδα η μετακίνηση των επιβατών γίνεται με λεωφορεία, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης από συνεργεία του ΟΣΕ.
Στη Ροδόπη λόγω υπερχείλισης υδάτων του ποταμού Λίσσου, διεκόπησαν οι διαβάσεις στις περιοχές Ποντικόρεμα, Έβρενος – Ιάσιο, Αετοκορυφή – Διώνη, Σκαλώματος – Δοκού, Κάλχα – Γρατίνης, Οικ. Κομψάτου – Μωσαϊκού, Μεσοχωριού και Αγ. Μαρίνας Ιμέρου.
Από την καθίζηση του οδοστρώματος, μεταξύ των οικισμών Καλλυντηρίου και Οργάνης, διεκόπη η κυκλοφορία, και μάλιστα το σημείο θα παραμείνει κλειστό, επί μακρόν χρονικό διάστημα.
Πηγή: thrakitoday.com
Διαβάστε επίσης:
Ξάνθη – Ολοκληρωτική καταστροφή φοβούνται οι σπαραγγοπαραγωγοί
