Προβλήματα από τις βροχοπτώσεις στην Αττική

Προβλήματα από τις βροχοπτώσεις στην Αττική

 

Μικρής έκτασης προβλήματα σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα στην Αττική και  κυρίως στα βόρεια, έπειτα από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Κλειστός λόγω αυξημένης συγκέντρωσης νερού είναι αυτή την ώρα ο δρόμος ‘Ανοιξης – Σταμάτας, στο ύψος του 27ου χιλιομέτρου. Στο σημείο ακινητοποιήθηκαν προσωρινά δύο οχήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν περαιτέρω π��οβλήματα.

Την ίδια στιγμή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε έξι κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια στον Άγιο Στέφανο, τη Δροσιά, τη Ροδόπολη, τον Διόνυσο και τη Σταμάτα.

Σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται λόγω των έντονων βροχοπτώσεων τα οχήματα στην παραλιακή οδό, στο ύψος του Ελληνικού και της Γλυφάδας, και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χαλαζόπτωση σημειώθηκε στη Μαλακάσα και τον  Άγιο Στέφανο, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν μέχρι αυτή την ώρα ζημιές.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ αναφέρει βελτίωση του καιρού από το απόγευμα σε όλη τη χώρα, ενώ τη Δευτέρα αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και ηπειρωτικά της χώρας κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-“Χειμώνας” στην Κηφισίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ