Προπονητής τένις: “Με τη μία κοπέλα είχα σχέση από τα 17 της, αλλά δεν ήμουν ποτέ προπονητής της”

Με τη μία κοπέλα είχα σχέση από τα 17 της χρόνια, αλλά δεν ήμουν ποτέ προπονητής της” υποστηρίζει ο 35χρονος δάσκαλος του τένις που κατηγορεί για αποπλάνηση ανηλίκου,

Ο προπονητής τένις, που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων μαθητριών, κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ από την πρώτη στιγμή που τον συνέλαβαν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αρνιόταν τα πάντα, το ίδιο έκανε και στην κατάθεσή του:  “Με τη μία κοπέλα είχα σχέση από τα 17 της έως τα 21 της χρόνια. Αυτή η σχέση διεκόπη πριν από λίγο καιρό και δεν υπήρξα ποτέ προπονητής της. Όσον αφορά τη δεύτερη κοπέλα παραδέχομαι ότι είχαμε σχέση όταν εκείνη είχε συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας της”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, πέρυσι τον Μάιο η κοπέλα ηλικίας 20 ετών, με την οποία ο προπονητής είχε σχέση από τα 17 της χρόνια, ανακάλυψε την ύπαρξη μιας δεύτερης σχέσης που είχε ο ίδιος άνδρας με μια 13χρονη και έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα της.

Όπως δήλωσε ο θείος του προπονητή στο “Καλημέρα Ελλάδα”, “ο Χρ… ήταν ένα ωραίο παιδί και είχε πάντα ωραίες γυναίκες. Πάντα. Τι έχει παιχτεί τώρα με κάποια μαθήτρια να έχει τσακωθεί και να του έχει κάνει καταγγελία, αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό. Ή να ήθελε να είχε σχέση με τον Χρ… και ο Χρ… να την απέρριψε και να ισχυρίζεται ό,τι θέλει το κορίτσι αυτό. Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω και τι έχει συμβεί. Αν έχει συμβεί όντως αυτό το πράγμα είναι πάρα πολύ άσχημο. Είναι τραγικό”.

Ο πατέρας του 13χρονου κοριτσιού έκανε μήνυση στον προπονητή τένις για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης του. Ο προπονητής εξήγησε ότι είναι μαζί με την ανήλικη. Φαίνεται να παραδέχθηκε ότι είχαν ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις και πως κατάλαβε το λάθος του και άρχισε βλέπει ψυχίατρο.

Συγγενής του 35χρονου, μιλώντας στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 επεσήμανε: “Εύχομαι να τον βοηθήσει ο Θεός και όλη αυτή η λάσπη  που πέφτει πάνω του, να φύγει σύντομα. Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη κοπέλα με την οποία είχε σχέση! Σοβαρή σχέση! Ήταν η γυναίκα της ζωής του, έτσι την αποκαλούσε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ